Саманта представи мъжа като Артър, новия собственик на апартамента. Моника възкликва невярващо: “Какво? Кой е този “собственик”?”

саманта беше в трудна ситуация, защото беше позволила на няколко роднини да живеят в просторния ѝ 6-стаен апартамент. Три стаи бяха заети от доведената ѝ дъщеря Моника и нейния втори съпруг с две деца от предишен брак. Друга стая била заета от първия съпруг на Моника, Марк, и неговата нова съпруга. Самата Саманта обитаваше останалите две стаи. Въпреки това възникнало напрежение, когато другите наематели поискали тя да освободи една от стаите. Постоянните кавги и разногласия между тях създавали враждебна среда за живеене, но Саманта отказвала да се съобрази с исканията им   .

Скоро Саманта започнала да забелязва промени в поведението на съседите си. Те ставали все по-груби и тя започнала да се сблъсква с все повече случаи на изчезване на храна и вещи. Станало ясно, че те затрудняват живота ѝ. Осъзнавайки, че ситуацията може да ескалира, Саманта решава да избяга от потискащата атмосфера. Тя си помисли: “Ами ако прибегнат до по-крайни мерки? Трябва да се скрия в къщата на моята приятелка Анна, за да избегна по-нататъшни неприятности”. След като взела това решение, тя се свързала с приятелката си и на следващия ден се преместила при нея    .

Година по-късно на вратата на апартамента неочаквано се почукало. Моника отворила вратата и видяла Саманта, придружена от странен мъж. Реакцията на Моника далеч не беше приятелска: тя направи недоволна физиономия и попита кой е мъжът. Саманта представи мъжа като Артур, новия собственик на апартамента. Моника възкликна невярващо: “Какво? Кой е този “собственик”?” Артур бързо и ловко избута Моника настрани и влезе в апартамента, като заяви позицията си на законен собственик. Той почука шумно на всички врати, свиквайки всички обитатели в главната стая.

Когато всички се събраха, Артър обяви, че е купил апартамента от Саманта и сега е негов единствен и абсолютен собственик. Той строго заяви: “Излизайте оттук. Имате един месец да освободите помещенията.” Майката на Артър, Анна, която беше приятелка на Саманта, предложи да купи съседния апартамент. Планираше да го ремонтира и обзаведе, а след това да купи просторния шестстаен апартамент на Саманта. Артър успокои всички, като каза, че ще се грижи за другите наематели за своя сметка.

Ситуацията претърпява драматичен обрат, когато Артур, синът на Анна, се превръща в спасител, осигурявайки на Саманта ново начало и облекчавайки напрежението между наемателите.

 

Rate article
Саманта представи мъжа като Артър, новия собственик на апартамента. Моника възкликва невярващо: “Какво? Кой е този “собственик”?”