Саманта отказва на момчето, а след това го кани на сватбата си. Ето как Адам реагира на този съдбовен избор

Със Саманта се сприятелихме още на първия учебен ден, а Адам се присъедини към нашия кръг в края на учебната година. Още от самото начало ми беше ясно, че Адам изпитва чувства към Саманта. Той дори ѝ предложи брак в навечерието на Нова година. Саманта обаче го отхвърли, като каза, че е твърде съсредоточена върху ученето си и не е готова за връзка   .

адам не изгуби надежда и остана верен приятел на Саманта. В края на втория семестър той опитал отново, но момичето деликатно отказало с думите, че трябва да останат приятели. По-късно тя ми каза, че предпочита физически здрави и финансово обезпечени момчета.

Въпреки коментарите на Саманта знаех, че Адам е добро и любезно момче, дори и да не е богат. По-късно приятелката ми се омъжи за мъж, който отговаряше на нейните критерии, и ни покани на сватбата си. За съжаление, аз не можах да присъствам поради заболяването си, а Адам също отказа поканата, чувствайки се обиден от ситуацията   .

същия ден Адам потърси утеха от мен, споделяйки чувството си на тъга, че жената, която обича, се омъжва за друг. След сватбата на Саманта прекарвахме повече време заедно и приятелството ни се задълбочи. Това беше в труден момент, когато баба ми се разболя и майка ми трябваше да се грижи за нея. Адам ми каза колко много му липсвам през този период и в крайна сметка приятелството ни прерасна в нещо повече.

Година по-късно се оженихме и започнахме да градим съвместния си живот. Щастието ни обаче беше прекъснато, когато към нас се обърна Саманта, която беше родила деца три години след брака. Тя беше станала вдовица, защото съпругът ѝ, който беше кмет на града, беше починал. Саманта попита дали може да остане при нас, докато си намери ново жилище     .

 

Rate article
Саманта отказва на момчето, а след това го кани на сватбата си. Ето как Адам реагира на този съдбовен избор