Ръсел е единственото и дългоочаквано дете в богатото си семейство. Но когато момчето е на 10 години, родителите му умират и то попада в сиропиталище. Именно тогава бившият шофьор на баща му започва да го посещава.

Ръсел е единственото и дългоочаквано дете в богатото си семейство. Родителите постоянно го разглезвали, но въпреки това момчето израснало добро и чувствително. Момчето обичало да майстори автомобили; отначало – с колички-играчки, а след това не излизало от гаража с часове, слушайки внимателно и запомняйки всичко, което правели приятелите на баща му-автомеханици.

Когато Ръсел бил на 8 години, отишъл с баща си в автосервиз, за да поправи скъпата му кола. Работниците разбрали, че бащата на Ръсел не разбира нищо от автомобили, затова решили, че е възможно да го разведат. Но когато по време на работата им Ръсел застанал до тях и започнал да им разказва какво и как, те разбрали, че детето не може да бъде заблудено.

Когато момчето било на 10 години, родителите му починали. Баба му го взела, но само след седмица се отказала от него, защото не била готова да го храни и да му дава уроци. Момчето било отведено в сиропиталище.

След известно време го посещава Ник, бивш шофьор на вече починалите му родители. Ник обожава Ръсел от самото му раждане. Именно той възпитава у момчето страстта към автомобилите. Скоро Ник получава попечителство над Ръсел и го приютява.

Момчето пораснало, завършило университет, а Ник плащал за всичко, от което Ръсел се нуждаел в живота си. Когато бабата на Ръсел разбрала, че момчето скоро ще навърши 18 години и ще стане единствен собственик на имота на баща си, тя отишла в съда и се опитала да си върне попечителството над момчето. Но тъй като Ръсел вече разбираше всичко, той каза цялата истина в съда – и съдът застана на негова и на Ник страна.

Сега Ръсел е на 28 години, женен, отглежда близнаци и притежава верига автосервизи. Въпреки успеха си, той не забравя Ник. Посещава го всяка седмица и му помага с всичко, от което се нуждае.

 

Rate article
Ръсел е единственото и дългоочаквано дете в богатото си семейство. Но когато момчето е на 10 години, родителите му умират и то попада в сиропиталище. Именно тогава бившият шофьор на баща му започва да го посещава.