Роднините ми ме чакат да си отида от този свят. Мислят да вземат апартамента ми, но аз съм се подсигурил предварително.

Аз съм на 60 години и живея сам. Нямам деца и съпруг. Въпреки че навремето бях омъжена. Когато бях на 25 години, се омъжих по любов.

Бракът беше разрушен от изневярата на съпруга ми. Той доведе любовницата си в апартамента ни. Аз, естествено, не можех да търпя това, събрах си нещата и заминах при родителите си. Само два месеца след развода разбрах, че съм бременна.

Честно казано, не исках да кажа на бившия си съпруг. Не се свързах с него. Реших, че ще отгледам детето сама. Когато родих сина си, лекарите ми съобщиха лошата новина. – Детето ви се е родило много слабо, но това не е всичко. То има нелечимо заболяване. Ще бъде голям късметлия, ако доживее до 11 или 12 години.

Не знаех какво да правя и къде да отида. Отглеждах сина си, кърмех го всеки ден, но в главата ми имаше само една мисъл – че детето ми скоро ще си отиде от този свят.

Синът ми доживя до 15-годишна възраст. Случи се така, че синът ми и баща ми починаха в разстояние на една седмица. Загубих двама любими хора.

Баща ми ми остави апартамента си, който беше не само голям, но и се намираше в центъра на града. През всичките тези години бях живяла сама и нямах много мъже. Исках да имам дете, но се страхувах, че сценарият ще се повтори, затова не рискувах. Когато навърших 45 години, си купих лаптоп, за да се свързвам с роднини и да чета новини.

Роднините разбраха, че живея сама, и започнаха да ме посещават на смени. Носеха ми подаръци и сувенири. Често се чудеха дали съм направил завещание, а когато разбраха, че не съм, започнаха да се оплакват от финансовото ми състояние. А някои от тях дори опипваха други роднини, за да изглеждат по-добре и по-достойно в моите очи. Всъщност знам на кого ще оставя апартамента си. Имам приятел, чиято дъщеря винаги ми помага безкористно.

А семейството ми просто иска апартамента. В крайна сметка спрях да контактувам с тях , но това не ги спря.

Един ден ми се обади братовчед ми и нагло ме попита дали съм още жив и на кого ще дам апартамента. Толкова се обидих, че блокирах всичките си роднини да ми пишат и да ми се обаждат.

Rate article
Роднините ми ме чакат да си отида от този свят. Мислят да вземат апартамента ми, но аз съм се подсигурил предварително.