Родителите решили да купят къща като подарък за сина си, но по време на празника той се изправил и казал такова нещо по време на тоста, че родителите се спогледали изненадано.

Казват, че самият подарък не е толкова важен, колкото начинът, по който е поднесен. Но някои ситуации са толкова абсурдни, че е трудно да се повярва, че са просто съвпадение. Родителите дълго време са мислили какво да подарят на сина си за осемнадесетия му рожден ден. Той вече не е дете, за да му подариш просто пари или топка, трябва нещо по-сериозно и солидно. Какъв би могъл да бъде най-добрият подарък за едно пораснало момче, което прекарва по-голямата част от времето си извън дома, е самостоятелно, независимо и сериозно. В резултат на това, след дълги размишления, родителите стигнаха до решението, че най-добрият подарък би бил къща: двустайна, в безопасен район, с бариера и недалеч от тях. Искаха да вземат просторна къща, но момчето вече си имаше приятелка, виж, скоро цялото семейство ще живее там, с децата и жената. След дълго търсене намериха добър вариант, само че недалеч от тях, така че да е удобно на възрастните хора да ги посещават и обратното. Така че започнали да пестят пари.

Въпреки това до рождения ден на момчето родителите му успели да купят къща, щели да му дадат ключовете на масата, но той се изправил по време на тоста и казал “Откакто съм възрастен, сам изкарвам парите си, реших да ви докажа намеренията си, затова купих къща, а на рождения ми ден подаръкът от мен ще бъде, че се отдалечавам от вас. Тази вечер всички много се смяха. Семейство Б започнаха да отдават апартамента под наем, имаха допълнителен източник на доходи.

 

Rate article
Родителите решили да купят къща като подарък за сина си, но по време на празника той се изправил и казал такова нещо по време на тоста, че родителите се спогледали изненадано.