Родителите ѝ подозират, че той се е оженил за нея само за пари. За да провери истинността на зетя, бащата им подарява огромен апартамент, но при едно условие

Когато видите двойки с голяма разлика в социалния статус, първото нещо, което ви идва на ум, е, че единият от тях е започнал връзка с цел печалба, а не от любов, но в случая с тези младоженци всичко не е така. Факт е, че момчето не е от най-богатото семейство и е израснало в най-добрите условия, което не може да се каже за момичето, което е родено със златна лъжица в устата, защото баща ѝ е собственик на компании, които забогатяват през 90-те години.

Въпреки подозренията на баща ѝ, че момчето се среща с нея заради пари, момичето е сигурно в искреността на чувствата на момчето, защото той неведнъж е доказвал, че искрено я обича, и е харчил много за нея – дори ѝ е подарявал цветя без причина. Всъщност той не гледа на момичето като на печелившо, а майка му, напротив, смята, че бракът е добър начин да се измъкнеш от бедността, което не се харесва на момчето.

Една илюстративна история се случила след сватбата на двойката. Като подарък за младоженците родителите им купили голям апартамент в добър район и дори в центъра на столицата. Младоженците подреждали апартамента, избирали мебели, миялна машина, но майката на момчето се въртяла около него и накрая попитала на кого е регистриран апартаментът. Той просто отговорил, че е на жена му. В същия момент жената пребледняла, а момчето останало само доволно от решението на тъста си.

 

 

Rate article
Родителите ѝ подозират, че той се е оженил за нея само за пари. За да провери истинността на зетя, бащата им подарява огромен апартамент, но при едно условие