Родителите на Вероника подаряват на младоженците апартамент като сватбен подарък, а майката на Марк им дава само комплект чинии. Така започва тяхната история.

Самата ми снаха започнала да се отнася зле с втората си майка едва след като се омъжила. Причината била, че свекърва ѝ не допринесла финансово за сватбата. Единственото утешение било, че нямало да живеят заедно, тъй като родителите на Вероника щедро били предоставили на младата двойка тристаен апартамент. За сметка на това майката на Марк им предоставила само най-елементарния и обикновен комплект съдове. Нещо повече, тя дори не дойде на процеса на рисуване, като се позова на заболяване. Вероника тайно изпита облекчение от нейното отсъствие.

Семейният им живот продължил спокойно, докато Анна не се разболяла и не можела повече да живее сама в селото. Въпреки че Вероника наистина не искаше свекърва ѝ да живее с тях, нямаше друг изход. Анна се опитвала да помага в домакинската работа, но това само дразнело Вероника още повече. Тя не одобряваше всичко, което свекърва ѝ правеше. Беше ясно, че Анна не се чувства спокойна. В крайна сметка, когато се съвзе малко, тя реши да се върне в дома си. Вероника се надяваше, че животът ще се върне към нормалното, но се случи трагедия. Марк се разболя и за съжаление не можа да бъде спасен.

Вероника преживява голямо страдание през този период, а след това открива, че е бременна. През този труден период тя получава значителна подкрепа от майката на съпруга си. Загубата на единствения ѝ син е била изключително трудна за нея, но тя е била до снаха си и ѝ е помагала по всякакъв възможен начин. Тя я утешавала и напомняла на Вероника, че животът трябва да продължи и че не бива да губи надежда. Момичето се чувствало объркано и несигурно, че ще трябва да отглежда детето сама. Благодарение на подкрепата на свекърва ѝ обаче ситуацията не изглеждала толкова мрачна и безнадеждна. Бавно, но сигурно нещата започнали да се подобряват и година по-късно се родила прекрасна дъщеря.

Година по-късно Вероника среща един невероятен мъж. Но дори и тогава тя не забравила за свекърва си и често я посещавала заедно с дъщеря си.

 

Rate article
Родителите на Вероника подаряват на младоженците апартамент като сватбен подарък, а майката на Марк им дава само комплект чинии. Така започва тяхната история.