Родителите на момичето я помолили да скрие факта, че произхожда от богато семейство. Ето какво се е случило

Една жена видяла ваза на витрината на магазин и разбрала, че тя ще пасне идеално на тапетите в апартамента на сина ѝ. Без да се замисля, тя купила вазата и отишла в дома му. Жената веднага регистрирала апартамента, който наследила от баба си, на името на сина си, направила доста приличен ремонт и все още продължавала да го оборудва. Отворила вратата с ключа си, влязла в жилището и разбрала, че синът ѝ не е сам в къщата. Синът бил недоволен от неочакваното нахлуване на майка си и не се поколебал да я уведоми за това. – Мамо, не можа ли да ме предупредиш?

Като погледна момичето, което излезе от стаята, жената разбра всичко за него. Тя повлече сина си към кухнята и започна да го поучава на висок глас, шепнейки: “Не виждаш ли кого си довел в къщата? Мислиш ли, че тази провинциална жена те обича? Тя има нужда само от регистрация от теб. Успокой се, мамо, тя е просто една съученичка. Тя ми помага с химията. Отиди си, моля те, не ни безпокой. След като изпроводи майка си, момчето се върна в стаята и срещна жалния поглед на момичето. – Съученичка, а? Мислиш, че не съм достоен за теб. Разбира се, тя не беше просто съученичка, те се срещаха от шест месеца и въпросът ѝ го накара да се почувства много засрамен.

Той се опита да обясни, че просто е объркан, че ще му е трудно да се съгласи с майка си, но тя не го изслуша. Навън тя остави сълзите си да текат. Момичето беше дъщеря на професор и те живееха в собствена къща, в престижен район. Колко прав беше баща ѝ, когато я посъветва да не говори за семейството им в курса. Така се изпитваха новите приятели. След като се разхождаше още един час, момичето се прибра вкъщи. В коридора я посрещна баща ѝ. “Кой е този човек?” – попита той. “Защо?” – Той изпратил съобщение на телефонния секретар. Извиняваше се, казваше, че ще разкаже всичко на майка си, дори ако след това трябва да се премести в общежитието. И какво ще разкаже? – Вероятно това, че вече е нормален мъж

 

Rate article
Родителите на момичето я помолили да скрие факта, че произхожда от богато семейство. Ето какво се е случило