Родителите на Ахат не одобряват избора му на партньор в живота и предприемат драстични мерки, като го изгонват от къщата. Въпреки това Акхат твърдо заявява решението си да бъде с Анджелина, с която се запознава и влюбва, докато учи в университета.

Родителите на Ахат не одобряват избора му на партньор в живота и предприемат драстични мерки, като го изгонват от къщи. Въпреки това Акхат остава твърд в решението си да бъде с Анджелина, с която се запознава и в която се влюбва, докато учи в университета. Проблемът възниква, защото Анджелина не принадлежи към социалния кръг, предпочитан от родителите му, а те очакват той да следва традиционните им обичаи и да се ожени за избраницата им.

Когато родителите на Ахат разбрали за връзката им, те реагирали агресивно и дори използвали физическа сила срещу снаха си, за да я държат далеч от сина си. Неспособен да понесе страданията на Анджелина, Ахат разказва на майка си за инцидента, което води до ожесточен спор и в крайна сметка до изгонването на баща му от къщата заради незачитане на волята на майка му.

Без да има друг избор, Ахат се премества в общежитието на Анджелина и след като решават да бъдат заедно, двамата не губят време да се оженят в службата по вписванията. Наложило се да се сблъскат с трудности, но благодарение на подкрепата на родителите си и лелята на Анджелина двойката успяла да изгради съвместен живот. Намират си работа, наемат апартамент и накрая започват свой собствен успешен бизнес.

Въпреки успеха им, родителите на Ахат остават далеч от тях, като дори не признават раждането на внуците си. Връзката им със семейството на Анджелина обаче става все по-силна и те получават подкрепа при закупуването на собствен апартамент. С течение на времето роднините на двойката и от двете страни започват да се помиряват, да ги посещават и да възстановяват отношенията им. Всичко изглеждало добре, докато не се случил нещастен инцидент с участието на свекървата на Анджелина.

Един ден Ахат и Анджелина се прибрали от работа и намерили най-малкия си син да плаче в ъгъла, защото баба му била упражнила физическо насилие над него, тъй като отказал да яде вечеря. Ахат помолил майката да не наранява децата и отначало тя сякаш се подчинила. На следващия ден обаче тя повторила агресивното си поведение, което принудило Анджелина да се намеси. Вече не е деликатното момиченце, което някога е била, Анджелина се застъпва за детето си, като предупреждава свекървата никога повече да не наранява нито нея, нито децата и заплашва да ѝ счупи ръката, ако го направи.

По-късно същия ден, когато Ахат и баща му се прибрали у дома, майката фалшиво се оплакала от действията на Анджелина и им показала синината на ръката си. Детето обаче излязло и разказало истината за това, което наистина се е случило. И Ахат, и баща му разбрали, че вината е на майка му, и започнали да ѝ се карат. Бащата на Ахат, който дълги години беше губил сина си заради действията на жена си, не искаше историята да се повтаря. Накрая майката на Ахат изглежда е осъзнала мястото си в семейството и последиците от действията си, избягвайки по-нататъшни неприятности със снахата и внуците си.

 

Rate article
Родителите на Ахат не одобряват избора му на партньор в живота и предприемат драстични мерки, като го изгонват от къщата. Въпреки това Акхат твърдо заявява решението си да бъде с Анджелина, с която се запознава и влюбва, докато учи в университета.