Родителите ми ме принудиха да прекъсна бременността си, за да не бъда опозорена в селото. Не ги интересуваше, че по-късно лекарите ми поставиха диагноза за сериозно заболяване. В крайна сметка обаче съдбата жестоко наказа баща ми за това, че брутално съсипа живота ми.

Бях млада, когато се запознах с този мошеник. Той се държеше чудесно с мен, обсипваше ме с комплименти и се държеше като идеалния мъж. Но веднага щом постигна “желанията” си, той изчезна от живота ми. Раздялата ни ме съсипа, но не осъзнавах последствията от срещите ни. Бях зашеметена, когато разбрах, че съм бременна. Отначало реших да не се доверявам на майка си. Осъзнавайки обаче, че не мога да крия бременността си дълго, особено след като вече бях в четвъртия месец, взех трудното решение да ѝ кажа. Тя веднага информира баща ми. Всичко, което получих от него, бяха обвинения и пожелания от страна на майка ми: “Иска ми се никога да не си раждала”.

Водени от страха да не опозоря цялото ни село, родителите ми ме убедиха да прекъсна бременността, въпреки че тя представляваше заплаха за здравето ми. С неохота се съгласих, но през следващите дни плаках горчиво, обзета от чувството за предателство към собственото ми дете. Все още търся прошка от Бога за това, което направих. Животът за мен спря. Щях да бъда щастлив от собствената си смърт, не само морална, но дори и физическа. Но родителите ми останаха безразлични. Единствената им грижа беше да запазят собствената си репутация. След като реших да избягам от деспотичния им дом, успях да го напусна само за две години. Завърших образованието си и изградих успешна кариера за себе си.

В крайна сметка постигнах всичко, за което преди можех само да мечтая. Въпреки богатството ми обаче имаше едно нещо, което не можех да си купя: семейство. Това беше единственият аспект. Това беше единственият аспект, който не можеше да се купи с пари. Отдавна бях изгубила възможността да стана майка. Срещах се с мъже, получавах предложения за брак, но всеки път, когато научаваха за безплодието ми, изчезваха безследно. Родителите ми носят вината за всичко това. Те ме лишиха от възможността да изпитам радостта от майчинството. Нямах никакво желание да общувам с тях или дори да ги виждам. Когато баща ми получи инфаркт и майка ми ме молеше да се погрижа за него, аз отказах. Те ме предадоха и аз мога да ги държа напълно отговорни. За да облекча съвестта си, им изпращам пари всеки месец. Но се кълна, че никога няма да причиня такава болка на собствената си дъщеря. Родителите трябва да подкрепят децата си, а не да им обръщат гръб в нужда. Родителите ми не осъзнаваха размера на щастието, което изсмукаха от живота ми.

 

Rate article
Родителите ми ме принудиха да прекъсна бременността си, за да не бъда опозорена в селото. Не ги интересуваше, че по-късно лекарите ми поставиха диагноза за сериозно заболяване. В крайна сметка обаче съдбата жестоко наказа баща ми за това, че брутално съсипа живота ми.