Родителите ми ме изоставиха в детството. И тогава те внезапно се появиха, когато разбрах причината, веднага ги изгоних от къщата.

Много е трудно и болезнено, когато семейството ти те предаде. Когато бях малък, родителите ми пиеха. Един ден, когато те се скараха с баща ми, съсед се обади в полицията. Оказа се, че когато полицията видяла мен в тази къща и пияните ми родители, се обадила на органите по настойничество. Органите по настойничество дойдоха и дадоха на родителите ми шанс да се поправят. Но те казали, че не искат да ме виждат и че трябва да ме отведат в дом за сираци. Това беше истинско предателство за мен и се чувствах много зле. Добре, че имах баба и тя ме взе при себе си. Баба ми много ме обичаше.

Тя бързо ме научи как да си пиша домашните. Започнах да се уча добре в училище. Тя беше за мен не само баба, но и най-добрата ми приятелка. Когато бях в университета, баба ми почина. Това беше истинска скръб за мен. След като тя почина, аз получих апартамента. Но тъй като учех в института, нямах пари, затова си намерих работа на половин работен ден. Сутрин разлепвах реклами, а вечер миех пода в един супермаркет.

В последната година се запознах с едно момче и започнахме да се срещаме. Когато приятелят ми разбра с какво се занимавам, реши да ми помогне. По това време вече бях завършила института и той ми предложи да работя като счетоводител в неговия автосервиз. Вече започнах да печеля добри пари. Скоро се оженихме и започнахме да живеем в неговия апартамент, а аз наех апартамента на баба ми. Когато родителите ми разбраха за това, те отново се появиха в живота ми. Не се извиниха, а поискаха апартамента на баба ми. Аз обаче им казах, че няма да получат нищо, и се обадих в полицията. Те вече са чужди за мен и не съжалявам.

 

Rate article
Родителите ми ме изоставиха в детството. И тогава те внезапно се появиха, когато разбрах причината, веднага ги изгоних от къщата.