Родителите изхвърлят момичето от къщата. Не ги спрял фактът, че тя била с новородено бебе.

Момичето наскоро е родило момче. Омъжила се е заради бременността, а не от голяма любов, както си мечтаят всички. Родителите ѝ веднага били против този брак, но какво да се прави, скоро щяло да се роди момче. След сватбата съпругът ѝ започнал много да пие, така че тя нямало да търпи вечното пиене, събрала си нещата и с новородения син се върнала при родителите си. Но мина буквално месец, когато новите баба и дядо изгониха момичето от къщата, тогава тя ми се обади: – “Приятелко, помогни ми. Родителите ми ме гонят навън с детето!” -Какво направихте, какво се случи? -Защо аз трябва да съм виновна за нещо? Нищо не съм направила. Струваше ми се странно, че родителите просто са изхвърлили момичето навън. След това тя повърхностно каза, че става дума за домашен проблем.

Не били съгласни по обикновени битови въпроси, затова я изгонили. -Първо се обадих на леля ми, мислех, че може би тя ще приюти племенника ми. И какво мислите… Тя има четиристаен апартамент, а ми отказа! Това е някаква наглост. -Да. -От това, което знам, леля ти е на преклонна възраст. И освен това децата й вече ходят в университет, човекът отдавна е свикнал с всички тези памперси и детски крясъци. Няколко дни по-късно разбрах защо родителите са изгонили дъщеря си. Тя изобщо не гледаше детето си и правеше бъркотия навсякъде. Ако синът изцапа дрехите си, момичето просто ги хвърля в мивката в банята – и не ги пере.

Имаме полуавтоматична машина, така че такива мръсни детски дрехи би трябвало да се перат, но момичето беше прекалено мързеливо. Цялата тази купчина изсъхваше и се увеличаваше всеки ден. Тя изобщо не се разхождаше с детето, затова поставяше количката на балкона – смятайте, че това е разходка. Ако то плачеше, тя не вземаше детето на ръце. А сместа разреждала само когато синът бил много гладен и плачел много. – “Ти сама измъчваш детето, а ако започна да ти казвам колко е правилно, се обиждаш. Апартаментът е разхвърлян заради теб, не може да продължава така. Върни се при родителите си. Специално купих два пакета памперси, за да не им е трудно на баба и дядо в началото с такъв мръсник. Момичето отначало се обиди, а после затъна в ежедневието си.

 

Rate article
Родителите изхвърлят момичето от къщата. Не ги спрял фактът, че тя била с новородено бебе.