Родителите дори не си спомнят за дъщеря си, след като тя се омъжва против волята на родителите си

Момиче се запознава с мъж в съседен град, където отива по работа. Той бил с петнайсет години по-възрастен от нея. Мъжът често идвал в нейния град, за да я види. Три месеца по-късно той й предложил брак. Уверил я, че ще бъде грижовен съпруг и тя няма да има нужда от нищо. Момичето приело предложението. Но родителите и брат ѝ, предвид огромната разлика във възрастта, били против брака им. Но тя не се вслушала в техните възражения и се преместила при съпруга си. Месец по-късно те регистрирали брака си официално. Мъжът бил повече от финансово обезпечен. Работеше на добра позиция в реномирана компания, имаше собствен бизнес под формата на магазин за хранителни стоки, наемаше наематели в стария си едностаен апартамент.

Заедно това му носеше солидни доходи. Мъжът си купил нов, двустаен апартамент. Карал готина кола. Минали 8 години. През това време момичето завършило университет, мъжът ѝ намерил работа във фирма при свой приятел. Всичко щяло да бъде наред, но родителите не простили на дъщеря си за насилието и не общували с нея. От приятели момичето научило, че брат ѝ се е оженил, живее с родителите си, има две деца. Тя научила, че братът и съпругата му печелят много добре, могат да си позволят чести пътувания в чужбина. Братът и съпругата му имат по една кола и я сменят с нова веднъж годишно.

Преди няколко седмици майката на момичето решила да поговори с дъщеря си. По време на разговора тя започнала да намеква, че трябва да плати на брат си за покупката на апартамент. Или пък да изпрати на брат си пари. Разбира се, момичето би могло да заеме необходимата сума от съпруга си, за да възстанови отношенията със семейството си. Но… Първо, самият брат не иска да си мръдне пръста за собствения си апартамент. Второ, тя е живяла осем години, без да общува с родителите си, и ще продължи да живее спокойно. Затова момичето отказва на роднините си. Те се престориха на ужасно избрани и казаха, че вратите на родителската къща са затворени за нея завинаги. Е, Бог да е с тях.

 

Rate article
Родителите дори не си спомнят за дъщеря си, след като тя се омъжва против волята на родителите си