Родителите бяха против развода. Но те не знаеха едно много важно нещо за младата двойка.

– Той е бащата на вашите деца! Мамо, аз няма да прекарам остатъка от живота си с този мъж. Момичето е изписано от болницата преди няколко дни. Това е второто дете в семейството ѝ, но преживяването било като първия път. Ново дете означава нови грижи, нови отговорности и нови проблеми. Само че откакто я отведоха в родилния дом, мъжът ѝ спря да се свързва с нея. Той не отговарял на обажданията, не се появявал и прекарвал целия ден с приятели и момичета.

Научил за раждането на дъщеря си от свекъра си, който едва го измъкнал от бара. Близките на момичето не говорели за “другия живот” на мъжа, не му давали шанс да се поправи, но приятелката ѝ разказвала за приключенията му. Момичето разказало как пияният мъж се прибирал вкъщи с някакво странно момиче, облечено в доста откровено облекло. Още в болницата момичето било решено да се разведе веднага след изписването. Близките ѝ дълго я разубеждавали, но тя вече била взела решение.

След изписването един пиян мъж се обадил на момичето: “Ти се възползва от мен, за да ми родиш дете, а сега ме напускаш? Безсърдечна мръсница. Тя в ярост закачила слушалката и повече не се свързала с бившия си съпруг. Момичето решило, че за детето ще е по-полезно да расте без баща, отколкото до такъв човек. Няколко години по-късно тя намерила съдбата си – мъж, с когото била готова да прекара остатъка от живота си.

 

Rate article
Родителите бяха против развода. Но те не знаеха едно много важно нещо за младата двойка.