Робърт взе сина си и бабите и дядовците веднага започнаха да го разглеждат. Свекървата нямаше лице. Тя каза, че синът не е на Робърт.

Робърт се среща с Анна от две години. Той не може да се реши да заведе момичето у дома, за да се запознае с родителите си. Майка му не харесваше нито една от избраничките на сина си. Затова Робърт не бързаше да запознае Ануз с майка си. Той наистина обича момичето. Но как да каже на майка си за това? Тя има свой собствен списък с булки, които са идеални за сина ѝ. Майката на Робърт смята, че винаги е права и знае по-добре от сина си, но Робърт не обръща внимание на това.

Днес той най-накрая решава да заведе Анна, за да се запознае с родителите си. Освен това всичко не е толкова просто. Девойката е бременна от Робърт. Момчето планира да ѝ предложи брак. И така се случва. Робърт дори не погледна майка си. Нека тя приеме избора му. Но тя няма нищо против, напротив, радва се за Робърт. Тя много харесва Анна. Тя е добре възпитана, красива и гледа Робърт с влюбени очи   .

така минават шест месеца. Анна е посрещната от болницата със сина си на ръце. Робърт взе сина и бабата и дядото веднага започнаха да го гледат. Свекървата нямаше лице. Тя каза, че синът не е на Робърт. В края на краищата той не приличал на нейния син. Робърт не послушал майка си. Синът все още е твърде малък, за да прави заключения. Когато порасне, те ще видят приликата. Сега е невъзможно да се види каквото и да било.

Робърт не забеляза, че лицето на Анна също се беше променило. Тя се почувства зле. Свекърва му забеляза това и погледна подозрително снаха си. От този момент нататък тя се отнасяше предпазливо към Анна. Тя определено криеше нещо. Само че какво? Ако само знаеше. Свекървата измислила план. Реши да се посъветва със съпруга си. Един ден, когато Анна отсъствала по работа, свекървата била оставена с бебето    .

Оттогава били изминали две седмици. Свекървата и съпругът ѝ се обадили на Робърт и му казали, че искат да дойдат. Свекървата и свекърът погледнали снаха си с укор. Те показали на децата резултатите от ДНК теста. В него пишело, че внукът и дядото не са роднини. Анна моментално пребледня, а Робърт се опита да отрече всичко. Момчето е негов син и в това няма никакво съмнение. Тогава Робърт реши да се увери сам и да направи втори тест. Две седмици по-късно резултатите от теста потвърдиха бащинството на Робърт.

Анна въздъхна с облекчение. И тогава реши да каже на съпруга си онова, което през цялото време бе крила толкова старателно. Не искаше да има никакво недоразумение между тях. Месец преди да забременее, когато Робърт отсъствал от къщи, в дома ѝ дошъл един приятел. Пили са чай и след това Анна не си спомня нищо. Сигурно й е подхвърлил нещо. На сутринта Анна осъзнава, че е била използвана. Затова, когато свекърва ѝ казала, че синът ѝ не прилича на Робърт, Анна се замислила. Но, за щастие, всичко е наред. Но защо внукът е несъвместим с дядо си? Може би си струва да попитаме Робърт.

 

Rate article
Робърт взе сина си и бабите и дядовците веднага започнаха да го разглеждат. Свекървата нямаше лице. Тя каза, че синът не е на Робърт.