Робърт напуска жена си и отива при друга жена, а момичето решава да се омъжи за баща си, но най-важната изненада го очаква в деня на сватбата.

Тогава Регина беше младо момиче, без собствено мнение, което от време на време се навеждаше под Роберт. Мъжът я изостави, отиде при най-добрата ѝ приятелка с аргумента, че “тя е по-млада от теб и по принцип е по-добра във всичко от теб”.

Емили беше само с една година по-млада от Регина, Робърт беше сигурен, че на стари години тя определено ще изглежда по-добре от Регина. В резултат на това планът за отмъщение е подготвян в продължение на 10 години.

Реджина стана успешна жена, имаше собствен бизнес. Но майка ѝ все още чакала дъщеря ѝ да се омъжи. Тя си мислела, че никога няма да остави този мошеник Робърт в продължение на 10 години. Реджина включила майка си в плана си.

Тя решила, че ще се омъжи за беден нещастен мъж, когото познавала отдавна. Той се отървал от бизнеса си, както казвал, и заради това жена му го напуснала. Както се оказало, това бил Ръсел, точно така – бащата на същия Робърт, който бил любовта на живота ѝ, който някога я бил напуснал. Реджина разработи цяла схема.

Запознала се с него по интернет, той не я разпознал като младото момиче на сина си. Ръсел казал на семейството си, че е намерил млада богата булка и че иска да се ожени за нея възможно най-скоро. Когато бащата показал на сина си снимките ѝ, той веднага я разпознал като онази безгръбначна Регина, но сега тази впечатляваща жена е булката на баща му.

Робърт помолил баща си да я заведе на вечеря, за да се запознае с нея. Реджина се престори, че не познава двойката. В резултат на това всичко минава толкова добре, че пред Емили Робърт признава любовта си на Регина и я моли за прошка.

– Съжалявам, но аз обичам баща ти – каза Ръсел. Не се разстройвай, ще се оженим след три дни. Основното ми условие е ти да доведеш всичките си роднини, приятели, а аз ще доведа моите. Искам да имам великолепна сватба.

Ръсел се съгласява, защото вече е влюбен в Реджина. В деня на сватбата жената измамила всички, не довела никого. Нещо повече, самата тя не дошла на тържеството.

 

Rate article
Робърт напуска жена си и отива при друга жена, а момичето решава да се омъжи за баща си, но най-важната изненада го очаква в деня на сватбата.