Robertas neatsiliepė į telefono skambučius. Todėl nusprendžiau nueiti pas jį ir jo mamą.

Robertas į mano skambučius neatsiliepė kelias dienas. O Mišos išmaniajame telefone išsaugotas kontaktas: “Džeikas. Garažas” pasirodė esąs moteris. Ji su manimi nekalbėjo ir tiesiog atjungė telefoną. Labai “įdomi” situacija.

Taigi nusprendžiau nuvykti į kaimą, kuriame gyvena jis ir jo motina. Paskutinę minutę man pavyko nusipirkti bilietą į reikiamą vietą. Kaimas pasirodė daug “gyvesnis”, nei įsivaizdavau. Galų gale ne visai užkampis.

Kelionė autobusu paliko ne pačius maloniausius įspūdžius. Buvo labai karšta ir tvanku. Viena laimė, kad mano vieta buvo pavėsyje. Neturiu ką veikti kelyje, todėl nusprendžiu apžiūrėti keleivius.

Pirmas įspūdis – kaimas yra kaimas … Kodėl moterys, gyvenančios kaime, taip savęs nemėgsta? Tamsus purvas po nagais, neplauti plaukai ir nė žodžio apie stilių.

Man patinka rūpintis savimi: plaukais, rankomis, oda, figūra. Mano nagai visada idealiai sutvarkyti, ne veltui du kartus per mėnesį einu į nagų saloną. Kas šioms moterims yra kosmetologė, manau, taip pat nežinoma. Štai priešais mane sėdi jauna mergina, o jos oda atrodo taip, tarsi jai būtų gerokai per 40 metų. O kas jai nutiks toliau? O jos figūra? Liemens trūkumas, antsvoris, kabantis pilvas – žodžiu, siaubas…

Man 43-eji, gal ir nesu gražuolė, bet atrodau kur kas patraukliau. Nes stebiu savo išvaizdą.

Juk bet kuris vyras pirmiausia atkreips dėmesį ne į amžių, o į tai, kaip moteris atrodo. Niekada nemaniau, kad jei žmona daug vyresnė už vyrą, tai kažkokia problema. Nemanau, kad Robertui galėjo patikti tokia kaliausė.

Dar tiksliai nežinau, kas nutiko pas Robertą, kur moteris ,,Džeikas”. Garažas”. Greičiausiai kažkas nelabai malonus bando suvesti berniuką su klaidomis.

Rate article
Robertas neatsiliepė į telefono skambučius. Todėl nusprendžiau nueiti pas jį ir jo mamą.