Реших да споделя съпруга си с любовницата му

Преди два месеца разбрах, че съпругът ми е имал изневяра. Честно казано, той не се опитваше да крие нищо. Ароматът на чужд парфюм, кореспонденцията в телефона му, нощните смени на работа. Имаше много доказателства. Тогава реших да разбера повече за моя съперник.

Отначало ми се искаше да й изтръгна цялата коса. Но когато емоциите утихнаха, реших да изляза разумно от тази ситуация. Седя си вкъщи без работа, защото не съм завършила университета, защото съм се омъжила. Оказва се, че ако кажа на съпруга си, че знам за изневярата му, той просто ще ме напусне и аз ще остана без нищо. А през последните два месеца, напротив, забелязах, че той често ми прави подаръци и ми дава пари за лични разходи. Сякаш се опитва да ме разсее, за да не заподозря нищо. Но това дори ми харесва. Ако разоблича тази любовница, той ще си намери друга.

Затова реших да погледна съперника си в очите. Чрез социалните мрежи разбрах, че тя работи в един салон за красота, така че без да се замислям, отидох там. Уговорих си час за прическа и грим със служителката ѝ.

След като се облекох в красотата си, се приближих първо до нея. По очите ѝ разбрах, че се е досетила коя съм. Изглежда очакваше да направя скандал на целия салон. Но аз просто я погледнах.

Най-интересното е, че много си приличахме. Фигурата, прическата, дори цветът на косата беше един и същ.

Не бях ли достатъчна за съпруга си? Казах си, че имаме за какво да си говорим, затова я поканих в едно близко кафене. Казах ѝ, че знам за връзката им. Не е по силите ми да променя каквото и да било, така че е по-добре да стигнем до споразумение.

Звучи абсурдно, но аз споделих съпруга си с неговата любовница. Договорихме се, че няма да се намесвам в срещите им и ще продължа да играя ролята на наивна съпруга, а тя от своя страна няма да претендира, че е законната му съпруга. Съпругът ми все още няма представа. Вместо това аз получавам скъпи подаръци и пари всяка седмица, а той продължава да “успешно” да провежда своята “конспирация”.

 

 

Rate article
Реших да споделя съпруга си с любовницата му