Рената се оказва в трудна ситуация: родителите и приятелят ѝ я убеждават да се омъжи, но нещо я възпира и тя не може да разбере какво е то.

рената се среща с Франк от пет години и всички около нея смятат, че е време да направи следващата стъпка. Въпреки предложението на Франк преди шест месеца обаче Рената се колебае дали да се омъжи. Отначало търпелив, Франк започва да се възмущава от нейната нерешителност. Родителите на Рената продължават да ѝ повтарят, че на двадесет и пет години тя вече трябва да е омъжена  .

Истината е, че Рената не смята, че Франк е подходящият мъж за нея. Въпреки че имат хармонични отношения, тя не може да се отърве от усещането, че нещо не е наред. Рената започва да изпитва силни чувства към своя колега. Виг обаче вече има връзка и също не планира да се жени. Тази споделена несигурност ги сближава и Рената се чуди дали той е този, когото е търсила    .

Въпреки нарастващия натиск от страна на Франк, Рената не може да се ангажира с брак с него. В крайна сметка Франк поставя краен срок, като казва, че ще се оженят или през зимата, или през есента. Рената неохотно се съгласява на зимна сватба, но тежестта на решението ѝ я принуждава да напусне Франк и да потърси утеха при родителите си.

Междувременно един колега се жени за приятелката си и интересът на Рената към него намалява. Сега тя е в неизвестност, все още в очакване на своя единствен и неповторим. Тя се съмнява дали наистина знае как да цени добрата връзка, или просто се колебае, защото интуицията ѝ подсказва, че Франк не е подходящ за нея. Рената продължава да търси, надявайки се да открие човека, с когото трябва да бъде, но не е сигурна дали такъв човек съществува за нея.

Какво бихте посъветвали Рената? Какво трябва да направи тя и кое е правилното нещо, което трябва да направи?

 

Rate article
Рената се оказва в трудна ситуация: родителите и приятелят ѝ я убеждават да се омъжи, но нещо я възпира и тя не може да разбере какво е то.