Rado žmonos slėptuvę ir pradėjo ją stebėti

Kad šeimyninis gyvenimas būtų patogus, sutuoktiniai turi pasitikėti vienas kitu. Kai grįžę namo sutinkate tik priešiškumą ir įtarumą, negalite tikėtis ramaus ir darnaus gyvenimo. Palaipsniui toks gyvenimas sukelia įvairių problemų ir griauna artimų žmonių santykius.

Daugeliui žmonių sunku pasitikėti aplinkiniais. Paprastai jie ne šiaip atsiranda, o yra ankstesnės patirties rezultatas. Juk jei moteris kartą buvo apgauta, ji pradės įtariai žiūrėti ir į kitus vyrus. Ji dar įtariau žiūrės į vyrą, kuris ją apgavo! Tačiau tai reikia ištaisyti.

Kovoti su tokiomis nuostatomis svarbu ne dėl ko nors kito, o dėl savęs. Nuolatinis įtarumas lengvai sugriaus artimųjų santykius. Įtarinėjimai pradeda nuodyti gyvenimą ir kelia nerimą, kurio tikrai neturėtų būti. Neprivalote tikėti kiekvieno žodžiu, tačiau turite gebėti su kitais bendrauti ramiai. Nuolatinė įtampa ir stresas nieko gero neduos.

Mano bičiulis Tomas pastebėjo, kad jo žmona pradėjo nuolat išeiti į lauką. Iš pradžių jis nekreipė į tai dėmesio, bet žmona pradėjo dingti du kartus per savaitę. Jis ėmė nerimauti ir jaudintis, nes neseniai jį labai nustebino dar vienas atradimas. Prieš porą savaičių vyras ieškojo spintoje batų ir vienoje iš dėžių rado kažką netikėto.

Vienoje iš moteriškų batų dėžių buvo pinigų. Tomas buvo labai nustebęs, nes žmona anksčiau niekada nebuvo užsiminusi, kad slepia slėptuvę. Po poros dienų pinigai iš dėžės dingo, o žmona vėl išvyko į užmiestį. Po to Tomas neištvėrė ir nusprendė sekti paskui sutuoktinę.

Paaiškėjo, kad žmona nuėjo į namą, esantį kitoje gatvės pusėje nuo jų. Tomas palaukė, kol žmona įeis, ir nusekė paskui ją į prieangį. Ant laiptų jis išgirdo, kaip spragtelėjo antrojo aukšto spyna. Jis nedelsdamas pakilo į viršų ir atkakliai beldėsi. Tačiau duris atidarė pagyvenusi moteris, o ne išvaizdus meilužis.

Paaiškėjo, kad jo žmona kartą sutiko senutę grįždama iš parduotuvės ir padėjo jai nešti pirkinius. Po to ji ėmė padėti vyresnei moteriai, kuriai labai sunkiai sekėsi apsipirkti. Du kartus per savaitę žmona važiuodavo į senolės namus apsipirkti ir atnešdavo viską, ko reikėjo vienišai moteriai.

 

 

Rate article
Rado žmonos slėptuvę ir pradėjo ją stebėti