Работех вкъщи, когато изведнъж чух детски плач. Излязох през портата и едва не паднах от изненада

Когато бях млада, ми направиха операция и след това лекарите ми съобщиха новината, че за съжаление никога няма да мога да имам деца. Това беше истински шок за мен. Толкова много мечтаех за щастливо семейство   .

след това всичките ми дни бяха едни и същи. Дом – работа, работа – дом. Страхувах се да започна връзка с някого. Кой иска жена, която не може да ражда деца?

За щастие в живота ми се появи Марк. Той разбираше положението ми. Така че се оженихме. Решихме да започнем собствен бизнес. Оттогава посвещаваме цялото си свободно време на него. Така успяхме да забогатеем бързо. За три години си построихме къща, купихме си кола и пътувахме много. Тогава осъзнахме, че нещо ни липсва. Поговорихме и решихме да вземем дете от сиропиталище    .

Веднага харесахме Мария. Тя беше спокойно и мило момиче. Със съпруга ми успяхме да намерим общ език с нея. Месец по-късно тя започна да ни нарича мама и татко. Никой не би предположил, че тя не е наша роднина. По поведението и външния си вид Мария приличаше на Марк като две грахови зърна в шушулка.

Един ден се суетих на улицата. Съпругът ми и дъщеря ми бяха в кухнята. Всеки уикенд семейството ни имаше традиция: двамата готвеха пилаф. Изведнъж чух, че едно дете плаче навън. Отначало помислих, че ми се привижда, но когато плачът стана още по-силен, отидох до портата.

Отворих портата и видях на пътя количка с бебе. Погледнах вътре и там имаше малко момче. Веднага се втурнах в къщата и набрах номера на полицията. Биологичната майка на бебето беше намерена още същия ден. Оказа се, че тя вече има пет деца и е решила да се откаже от това момче.

Със съпруга ми единодушно решихме да го осиновим. Това беше истински дар от Бога. Мария беше много щастлива, че си има братче.

Въпреки трудностите, които някога преживях, получих пълноценното семейство, за което някога мечтаех. Всяка вечер благодаря на Бога за тях и Го моля да ги дари със здраве и дълъг живот.

 

Rate article
Работех вкъщи, когато изведнъж чух детски плач. Излязох през портата и едва не паднах от изненада