Първоначално бабата е притеснена, защото смята, че внучката ѝ Анна се е омъжила за момче от селото. Скоро обаче мнението ѝ се променя.

Франк винаги се е стремял към заможен живот. Още като дете той разказвал за мечтите си за луксозен дом и богатство. Баща му, който произхожда от селото, умира рано и оставя майка му да работи във фермата и да го отглежда сама. Въпреки трудностите, те успяват да водят приличен живот. Франк никога не се отказва от желанието си за по-добър живот. Въпреки ниския си ръст, той бил пъргав и помагал на майка си в градината и поправял счупени вещи. Когато завършил училище, майка му настояла да продължи висшето си образование в града    .

Той обаче имал други стремежи. Един съсед често го молел за помощ при дребни ремонти и чрез тези задачи Франк придобил умения в запояването, дърводелството и поправката на автомобили. Талантът му за поправка на автомобили му донася местно признание и на петнадесетгодишна възраст той вече изкарва собствени доходи, с които издържа майка си. Той дори построява гараж, в който работи по автомобили, привличайки клиенти от града. Животът му тръгва нагоре и накрая си купува кола. Спестявайки усърдно, той започва да строи дома на мечтите си.

един ден, докато шофирал по пътя, Франк срещнал съседката си Анна, чиято кола се била развалила насред улицата. Той любезно предложил помощта си и успешно поправил автомобила ѝ. На следващия ден бабата на Анна се свързала с Франк, за да изрази благодарността си, като му подарила домашно приготвени пайове   .

Когато Анна напуснала къщата, сърцето на Франк се свило. Това беше като сцена от филм. “Хайде да се повозим. Ще ти покажа нашата провинция”, предложи той и те тръгнаха на пътешествие извън селото. Разгледаха живописните хълмове и покритите с цветя полета, а след това се отправиха към близкото село, за да поплуват в една кариера. Колкото повече време прекарваха заедно, толкова по-силна ставаше връзката им и скоро те си признаха любовта един към друг. Първоначално бабата на Анна не одобрява връзката им заради градското възпитание на момичето и селския произход на момчето. Мнението ѝ обаче бързо се променя, когато научава за амбициозното намерение на Франк да построи къща.

Оттогава са изминали десет години и животът на Франк се е развил точно така, както си го е представял. На верандата едно момиче в елегантен тоалет му носи чаша кафе, а около него щастливо играят деца. Изглежда като сцена от филм, но още по-добре…

 

Rate article
Първоначално бабата е притеснена, защото смята, че внучката ѝ Анна се е омъжила за момче от селото. Скоро обаче мнението ѝ се променя.