Простих на съпругата си за 3 години, но по-късно съжалих за това

след като завърших университета, постъпих в армията. А след това реших да започна собствен бизнес. По това време в живота ми се появи Анна. Година по-късно ѝ предложих брак. Тя ми роди дъщеря. Бях много щастлив. Семейството ми се превърна в смисъл на живота ми   .

Бизнесът ни вървеше нагоре и се превърнахме в доста престижна компания. Живеехме в благоденствие, така че на съпругата ми не ѝ се налагаше да работи. Тя отглеждаше дъщеря ни и се грижеше за домашните задължения. Между нас имаше любов и уважение.

Веднъж ми се наложи да отида в командировка. Но в последния момент всичко беше отменено. Не предупредих Анна, а реших да й направя изненада. Купих букет цветя и се отправих към дома. Отворих вратата и останах смаян – съпругата ми беше в леглото с друг мъж     .

Нямаше смисъл да правя скандал, затова казах и на двамата да се махнат от къщата ми. Но никой не ме послуша. Анна просто отиде в друга стая. По-късно тя се извини, като каза, че нищо подобно няма да се повтори. И аз ѝ повярвах. Не исках дъщеря ни да израсне без баща.

Животът ни започна да се подобрява. Анна роди сина ми. Всичко беше наред, докато отново не започнах да забелязвам нещо странно. Същия ден имах важна бизнес среща в един ресторант. Влязох и забелязах съпругата си на една от масите. Те станаха и хванати за ръце, отидоха в близкия хотел.

Реших да ги последвам незабелязано и след известно време почуках на стаята им. Вратата беше отворена от мъжа, а Анна лежеше на леглото зад него. Беше напълно гола.

Тя се втурна към мен, молейки за прошка. Може да ви се стори странно, но аз отново ѝ дадох шанс. Исках да вярвам, че този път тя ще се поправи.

Но шест месеца по-късно това се случи отново. Анна започна да изчезва от къщата. Нямаше я в продължение на няколко дни. И аз ѝ простих.

Един ден синът ни се разболя и двамата със съпругата ми трябваше да направим тестове, за да бъдем донори за нея. Така разбрах, че не съм баща на детето. Това беше шок за мен. Беше болезнено да го осъзная. Не исках синът ми да знае, че съм чужд за него. Забраних на Анна да каже истината на сина ми.

Две години по-късно съпругата ми се разболя от нелечима болест. Така че празненствата ѝ спряха. Лекарите не даваха положителни прогнози.

И аз срещнах една жена, която промени живота ми. Тя ми даде възможност да усетя какво е истинско щастие. Но Моника не искаше да бъде любовница. Трябваше да избирам между нея и семейството си. И аз направих своя избор в полза на семейството си. Обичах много децата си и не можех да постъпя така с тях.

Всички смятат, че сме щастливо семейство. Но никой не може да предположи какво всъщност се крие зад “щастливите” лица на всеки от нас. Наистина искам да бъда обичана, но нещо ми пречи да напусна семейството. Какво трябва да направя сега?

 

 

Rate article
Простих на съпругата си за 3 години, но по-късно съжалих за това