Присъствието на брата на съпруга ѝ внася хаос и напрежение в дома им, което в крайна сметка води до трагичен инцидент.

Джесика се прибира вкъщи изтощена, носейки тежки чанти. Вместо да срещне съпруга си обаче, тя чува силни писъци, идващи от хола. Тя влязла и видяла, че съпругът ѝ и брат му Марк са погълнати от футболен мач и пият бира. Раздразнена, тя напомнила на съпруга си за плановете им за вечерта, но той обяснил, че съпругата на брат му го е изгонила от къщата, затова той остава при тях за седмицата   .

на следващия ден Джесика е събудена от силна музика, докато Марк пуска телевизора. Той беше безработен поради съкращения в работата и мъжът се опитваше да му намери работа в офиса си. Когато Джесика имаше свободен ден, трябваше да върши повече от домакинската работа сама. С пристигането на брата на съпруга ѝ натоварването се увеличило значително, а мъжът ѝ спрял да помага, смятайки, че това не е мъжка работа    .

Джесика започнала да се претоварва, като готвела, миела и чистела сама. Един ден тя се прибрала уморена, а къщата била разхвърляна. Чувствайки се уморена, тя се оплакала на съпруга си и брат му от тяхното невнимание и от това, че се чувства като тяхна слугиня. Напомнила им, че Марк е трябвало да остане само една седмица, но вече бил минал един месец.

Последвал спор и мъжът и Марк си тръгнали ядосани, без да се върнат същата вечер. Джесика
прекарва следващата седмица, без да знае къде е съпругът ѝ. В крайна сметка той се връща и признава, че е сгрешил. Марк го е манипулирал на работа, което е довело до загуба на работата и на двамата. След това те се скарали и мъжът съжалил, че не е послушал предупрежденията на Джесика за брат ѝ.

Мъжът не излизаше от хола в продължение на няколко дни, опитвайки се да се поправи. Въпреки разбитото си сърце Джесика му прощава, осъзнавайки, че любовта е по-важна от обидата. Този инцидент се превръща в сигнал за събуждане за двамата, който ги подтиква да решат проблемите си и да възстановят отношенията си.

 

Rate article
Присъствието на брата на съпруга ѝ внася хаос и напрежение в дома им, което в крайна сметка води до трагичен инцидент.