При първата им среща 40-годишният Макс е изненадан, че Ребека не харесва компанията му. Но за щастие приятелят му в крайна сметка разбрал причината.

Макс бил смутен от това, че Ребека отказвала да отговаря на обажданията и съобщенията му. Той вече бил мъж на средна възраст и мечтаел за втори брак. Първият му брак, който беше сключил още като студент, бързо се беше разпаднал и Макс беше прекарал много години в подготовка за нов етап от живота си. Винаги е бил човек с вкус и висока култура, никога не е използвал груби думи в отношенията си с партньорката си. Винаги е проявявал любезност към жените. Освен това винаги се грижеше за външния си вид, въпреки че беше плешив. Винаги се е обличал внимателно и е изглеждал добре поддържан. Запознали се в сайт за запознанства и Макс веднага се убедил, че не е нито вегетарианка, нито феминистка. След това я поканил в ресторант, който отговарял на вкуса му, и предложил да плати обяда и за двамата   .

въпреки че не бях свидетел на тази история, разговарях с Макс за това какво е могъл да направи погрешно на срещата, за да не се хареса на Ребека. Предположихме, че Макс, след като е започнал да разказва за живота и приключенията си с приятелите си, може да е бил несръчен по време на хранене. Въпреки че знам, че Макс винаги се е хранил спретнато, защото се храним заедно от детството си. Те разговаряха час и половина, а после Ребека каза, че е късно, и извика такси. Макс не ѝ предложи да я закара до дома му, така че и този вариант беше изключен    .

Няколко дни по-късно Макс предложи на Ребека да отидат на кино. Когато обаче Ребека си тръгна, тя написа на Макс да не ѝ се обажда и да не ѝ пише съобщения, което беше доста странно. Но какво да правим с нашата влюбена приятелка? Той беше сигурен, че наистина харесва Ребека. Опитах се да го успокоя, като му казах, че има много жени навън. Тръгнах си, но той ми се обади и каза: “Все пак й направих комплимент”. Въпреки че жените обичат комплиментите, това правило не винаги важи. Не забравяйте, мъже, че думите ви могат да бъдат възприети по различен начин от една жена. И ако искате да й направите комплимент за красотата, по-добре е да я сравните с Моника Белучи или Анджелина Джоли.

 

Rate article
При първата им среща 40-годишният Макс е изненадан, че Ребека не харесва компанията му. Но за щастие приятелят му в крайна сметка разбрал причината.