През цялото време Саманта караше сина на приятелката си Анна до училище. Но когато Анна седна зад волана, по някаква причина не предложи да помогне на приятелката си. Докато един ден не се случило произшествие

Саманта и Анна са израснали в един и същи квартал. Момичетата винаги са били заедно. И двете се омъжили по едно и също време, а по-късно дори родили синове по едно и също време. Дошло времето, когато децата им тръгнали в първи клас. Момчетата учели в един и същи клас. Заедно отивали на училище. Саманта караше момчетата. Анна многократно предлагала да върне на приятелката си парите за бензина, но тя само се смеела.

– “Някой ден ти ще седнеш зад волана и ще возиш синовете ни   .

минало време и момчетата вече не били приятели, но Саманта продължила да кара сина на Анна. Не ѝ беше трудно да го прави. Така изминаха три години.

По-късно Саманта си намерила друга работа и вече не била в състояние да кара момчетата. Сутрин синът на Анна пътувал с автобус, но му било по-трудно да се върне. Навън беше студена есен и бързо се стъмваше, затова Анна се притесняваше за момчето   .

Затова Анна взе шофьорската си книжка и сама седна зад волана. Но по някаква причина тя караше само сина си до училище. Отначало човек можеше да разбере защо е направила това. Тя все още нямаше опит, затова се страхуваше за живота на чуждите деца.

С течение на времето тя натрупала опит. По пътя качвала приятелите на сина си, но не предлагала на Саманта никаква помощ. Но се случило така, че един ден тя попаднала в инцидент. Когато Саманта дошла да посети приятелката си, Анна я помолила за услуга.

– “Ако имаш възможност, можеш ли да закараш сина ми до училище? Аз ще ти се отплатя. Все още не съм в състояние да шофирам сама.

Саманта отново махна с ръка, като каза, че няма нужда от нищо и ще изслуша приятелката си.

Човек никога не знае как ще се развие животът. И винаги трябва да бъдеш човек.

 

Rate article
През цялото време Саманта караше сина на приятелката си Анна до училище. Но когато Анна седна зад волана, по някаква причина не предложи да помогне на приятелката си. Докато един ден не се случило произшествие