Преди много години една жена дала дъщеря си на сиропиталище и дори не се поколебала, но скоро платила за всичко.

Момичето е било свободолюбив човек. Никога не се е замисляла за последствията от действията си, за чувствата на хората. С всички средства момичето винаги постигаше това, което искаше. За нея нямаше недостижими цели. Тя се ръководеше единствено от своите потребности. Това продължило доста дълго време. Но скоро разбра, че е бременна. Естествено, тя дори не знаела кой е бащата. Лекарите ѝ забранили да направи аборт. Нямаше избор, трябваше да сдъвче хората. След като родила, детето веднага било настанено в сиропиталище. Всички възпитатели обичали и съжалявали момичето. Тя била много умно, талантливо и интелигентно дете.

Всички деца били приятели с нея, всички момчета се влюбвали в нея. А когато я освободили от сиропиталището, началникът на сиропиталището дори се разплакал. Момичето постъпило в юридическия институт и след като го завършило, бързо си намерило добра работа. Скоро момичето станало успешен адвокат. Тя намерила майка си, но никога не искала да общува с нея. Един ден при нея дошъл мъж за консултация. Жена му искала да го съди за цялото му имущество. Момичето поверило случая на частен детектив. Както се оказало по-късно, тази жена водела много разгулен начин на живот. Представете си изненадата на момичето, когато разбрало, че това е собствената ѝ майка. Тя се свързала с този човек веднага след като загубила дъщеря си.

Жената се опитала да промени живота си, да се откаже от алкохола и наркотиците. Но това не се получило. На съдебния процес тя била представена като идеална съпруга, но момичето разобличило майка си, показало на всички истинското ѝ лице. По време на почивката жената се приближила до адвоката и му предложила подкуп. Момичето се засмяло и казало, че ще ѝ даде това, което заслужава. А в края на разговора тя се представила за майка си. Жената била зашеметена, не очаквала такъв развой на събитията. В края на процеса жената била осъдена на няколко години затвор. Цялото имущество, естествено, отишло при съпруга ѝ. Наскоро момичето отворило собствена адвокатска кантора. Тя се омъжила успешно. Има две деца. Всичко в живота ѝ се подобрило. Тя била сигурна, че в този живот всеки получава това, което заслужава.

 

Rate article
Преди много години една жена дала дъщеря си на сиропиталище и дори не се поколебала, но скоро платила за всичко.