Преди 4 дни момичето ражда момиче – но се връща от болницата с две момчета

Преди 4 дни момиченце роди момиче – но се върна от болницата с две момчета! Две бъдещи майки постъпиха в болницата почти едновременно. Хем смели и приказливи, хем срамежливи. Момичето се шегувало, окуражавало съседката си, която се оглеждала уплашено, сякаш не осъзнавала какво се случва. Жените трябваше да родят почти по едно и също време и в една и съща родилна зала. За щастие в този ден в болницата работеха два екипа и никой не се разкъсваше между раждащите жени. Характерът на майката се видя веднага. Детето не плачеше, а плахо писукаше, и се роди абсолютно здраво.

И тогава едно момиче се роди. Близначките толкова силно крещяха, че събудиха не само сградата на родилния дом, но и цялата улица. Между другото, раждането на две момчета беше изненада за всички. И за майка им. На следващия ден една развълнувана съседка изтичала при медицинските сестри, тъй като съседката ѝ не се била върнала от душа в продължение на час и половина.

Ден по-късно главният лекар имал на масата писмен отказ да се откаже от близнаците. Две деца били непоносимо бреме за момичето и било несправедливо да се вземе едното от тях. Разбира се, че ни е жал за децата. Но медицинският персонал трябваше да приеме молбата и да регистрира близнаците в отделението за изоставени деца. По-късно момчетата чакаха бебето вкъщи. По това време те не знаеха, че съседката и съпругът ѝ ще поемат грижите за новородените. Тя свикнала с момчетата… При изписването лекарите се пошегували: “тя роди едно дете, а си тръгва с три”.

 

Rate article
Преди 4 дни момичето ражда момиче – но се връща от болницата с две момчета