Po skyrybų sutuoktinis dukterį apgaudinėja pinigais

Su dukra gyvename iš jos biologinio tėvo pašalpų. Mano buvęs sutuoktinis kaltas, kad negaliu net įsidarbinti, nes jis daro viską, kad manęs niekur neįdarbintų. Net jei mane įdarbina, po kurio laiko atleidžia iš darbo nenurodydamas priežasties, o man nereikia nieko aiškinti, aš pati viską žinau.

Visos mano bėdos prasidėjo, kai padaviau prašymą dėl skyrybų. Daugiau nebegalėjau pakęsti šio vyro šalia savęs. Norėjau išeiti be jokių ginčų ir skandalų, bet tai nepadėjo. Mano sutuoktinis buvo griežtai nusistatęs prieš skyrybas, todėl teko išsiskirti per teismą.

Po skyrybų išvykau gyventi su savo mažąja mergaite pas jos tėvus. Kol jos mama sėdėjo su anūke, aš ieškojau darbo. Tiesą sakant, neturėjau jokios darbo patirties, nes prieš tai buvau dirbusi tik kasininke. Nieko kito nemokėjau daryti. Mano buvęs vyras buvo didelio mažmeninės prekybos tinklo vadovas ir dėl savo ryšių pasirūpino, kad manęs niekur nepriimtų į darbą.

Nebuvau įdarbinta nė vienoje mūsų miesto parduotuvėje, o jei ir buvau įdarbinta, buvau atleista.

Mano buvęs sutuoktinis šypsojosi ir sakė, kad jis visiškai su tuo nesusijęs. Visus mano atleidimus iš darbo jis aiškino tuo, kad buvau neišmanėlis ir nevykėlis. Mano sutuoktinis moka mums menkiausius alimentus, nors jo atlyginimas yra daugiau nei padorus. Aš ir mano motina vos galime susimokėti už jos pensiją ir mūsų alimentus, kad galėtume susimokėti už komunalines paslaugas, maisto produktus ir būtiniausius daiktus mūsų dukrai.

Kiekvieną kartą, kai mano sutuoktinis atvyksta aplankyti dukters, jis pradeda žeminti mane jos akyse. Jis jai sako, kad jos kvaila motina paliko vyrą ir dabar dukra turi gyventi skurde, be normalių žaislų ir maisto, o jam, tėvui, dukros negaila.

Tada jis duoda dukrai didelę pinigų sumą ir išeina. Iš pradžių nekreipiau į tai dėmesio, bet mano dukra dar vaikas ir ji nesupranta, kodėl tėtis turi pinigų, o mama ne. Pastaruoju metu ji ėmė prašyti, kad eitų gyventi pas tėtį: “Tėtis yra labai geras ir viską man perka, o tu esi godi ir pikta, todėl aš noriu gyventi su tėčiu!”

Net nežinau, kiek dar galiu tai ištverti, mano nervai jau pakrikę. Mama mane palaiko, kaip gali, ir sako, kad tikrai susitvarkysime, bet aš taip tvirtai nepasitikiu, nes buvęs sutuoktinis mane morališkai slopina, nes puikiai žino visas mano silpnybes. Net neįsivaizduoju, kaip man toliau gyventi!
 

Rate article
Po skyrybų sutuoktinis dukterį apgaudinėja pinigais