Po metų Melisa turėjo grįžti pas dukrą. Iš pradžių ji rašė ir skambino, o paskui visiškai dingo.

Suprantu, kad situacija labai sudėtinga. Taip, galbūt padariau klaidą. Bet dabar nenoriu girdėti pasmerkimo, noriu gauti protingą patarimą. Buvau vedęs devynerius metus. Tada mano vyras mirė ir aš likau viena su aštuonerių metų sūnumi. Buvo sunku, nes turėjome išmokti gyventi kartu.

Po metų sutikau Maiklą. Jis atrodė patikimas vyras, todėl įsileidau jį į savo namus. Jis apsigyveno kartu su manimi. Jis gerai elgėsi su mano sūnumi – maniau, kad viskas išsispręs geriausiu mums būdu.

Praėjus metams po santykių, ant mano durų slenksčio pasirodė buvusi vyro žmona. Mes jau buvome susituokę, o prieš tai jie buvo sudarę civilinę santuoką. Ji atsivedė savo dukrą.

Maiklas buvo sutrikęs, nes net nežinojo, kad turi vaiką. Bet kai pamatėme 3 metų mergaitę, neabejojome Melisos žodžiais – ji buvo tėvo kopija. Plaukai, akys, išraiškinga šypsena.

Buvusioji sakė, kad nori palikti kūdikį su mumis, kol sutvarkys finansinius reikalus ir susiras naują darbą. Jai buvo pažadėtas prestižinis darbas kitoje šalyje, tačiau ji negalėjo visko palikti ir rizikuoti vaiko gerove. Taigi ji atvežė dukrą pas mus. Maiklas ir aš buvome sutrikę, bet neatsisakėme.

Susitarėme, kad Melisa grįš pasiimti dukros po metų. Iš pradžių ji rašė ir skambino, o paskui visiškai dingo. Mergaitei prireikė labai daug laiko adaptuotis. Be to, ji stipriai neišsivysčiusi, todėl turėjome daug dirbti su vaiku ir vežioti ją pas gydytojus. Tačiau netrukus viskas grįžo į įprastas vėžes, ir Alisa priprato prie mūsų.

Aš taip pat įsimylėjau šią mergaitę. Tikrai pakeičiau jos mamą. Pasirodo, Alisa yra gabi ir išmintinga mergaitė. Ji greitai pasivijo savo bendraamžius raida ir tapo socializuota asmenybe. Nupirkome jai šunį, nes ji apie tai svajojo. Apskritai viskas mums klostėsi kuo puikiausiai.

Alisa yra mano poniutė. Kur einu aš, ten eina ir ji. Ji puikiai dainuoja, taip pat profesionaliai atlieka choreografiją. Niekada nepraleidome nė vieno jos koncerto. Mergaitės biologinė motina niekada jos neprisiminė. Tik po penkerių metų ji pasirodė. Susmukusi, pavargusi, kažkokia nesveika. Ji pareikalavo grąžinti jai dukrą. Tik Alisa nenorėjo prisipažinti motinai. Ką aš galėjau padaryti? Padaryti vaiką?

Mano širdis dabar plyšta. Niekada nemaniau, kad galiu taip mylėti svetimą vaiką. Mano vyras nori, kad dukra gyventų su mumis, bet jo buvusioji tam griežtai prieštarauja.

Labai nerimauju, kad ji blogai elgsis su vaiku. Ką daryti?

Rate article
Po metų Melisa turėjo grįžti pas dukrą. Iš pradžių ji rašė ir skambino, o paskui visiškai dingo.