Pasirinkau meilužį, o ne vyrą, ir jis mane išvarė.

Aš ištekėjau iš meilės. Turėjome puikius santykius, o vėliau santuoką, kurioje gimė du gražūs vaikai. Niekada nesipykome, neturėjome konfliktų, kurių metu daužytume indus ir rėktume keiksmažodžius.

Kai susilaukiau sūnaus, o paskui dukros, vyras man padėjo su viskuo susitvarkyti. Nė karto nenešiau sunkių krepšių, nė karto dėl nuovargio naktimis nenukritau nuo kojų. Mano vyras darė viską, kad būčiau laiminga ir galėčiau džiaugtis gyvenimu.

Taip buvo maždaug vienuolika metų. Tiesą sakant, turbūt buvau pavargusi nuo to, kad viskas buvo taip vanagu, gražu ir saldu. Buvau pavargusi nuo nuotykių ir emocijų trūkumo. Kiekvienam gyvenime kartais turi būti blogai, kad jaustųsi gerai. Kitaip gero skonis iškreipiamas ir tampa tiesiog bjaurus.

Tokių lūkesčių paveiktas vieną dieną parke sutikau Marką. Kai jis paprašė mano telefono numerio, iškart jam jį daviau. Pasakiau jam, kad esu ištekėjusi, vaikinas neprieštaravo, todėl pradėjome slapta susitikinėti.

Meluodavau vyrui, kad važiuoju į komandiruotes, pati nakvodavau pas Marką ir mėgaudavausi malonumais. Su juo smagiai, lengvai, džiaugsmingai leidau laiką. Jau seniai nesijaučiau taip blaškoma emocijų. Štai jis, gyvenimas, kurio norėjau – kupinas įspūdžių.

Taip, tuo metu labai pasikeičiau – pradėjau labai rūpintis savimi, kad kiekvieną kartą galėčiau džiuginti Marką savo grožiu. Apie sutuoktinį negalvojau – mano meilė jam buvo užgesusi prieš porą metų, tikrai nenorėjau jam patikti. Tiesą sakant, gyvenau su vyru, kurio nemylėjau.

Vieną dieną sutuoktinis bandė išsiaiškinti, kas nutiko, kad mūsų santykiai tapo tokie šalti. Papasakojau jam apie Marką. Tą akimirką jis paprašė manęs palikti meilužį, o vaikų – jį. Taip ir padariau. Netgi palikau savo vaikus – nežinau, kokia migla mane apėmė.

Nuėjau pas Marką.

-Markai, viską papasakojau savo vyrui. Dabar mes su tavimi visada būsime kartu, – pasakiau laiminga.
-Ar tu išėjai iš proto?! Kodėl? Aš nenorėjau gyventi kartu su tavimi. Tiesiog dėl to jaučiausi patogiai. Pasiimk savo daiktus ir grįžk pas vyrą. Gali retkarčiais ateiti ir pasilinksminti su manimi.

Taip su manimi pasielgė mano meilužis. Dėl jo atsisakiau saugaus prieglobsčio, kuris tiek metų teikė man paguodą ir ramybę.
 

 

Rate article
Pasirinkau meilužį, o ne vyrą, ir jis mane išvarė.