Ожених се в името на семейството си и ако нямам деца, нямам нужда от такава жена.

“Ожених се заради семейството, а ако нямам деца, нямам нужда от такава жена”, каза бившият ми съпруг и ме напусна. Мислех, че не мога да имам деца, но Бог ми даде дете от друг мъж.

Дълго време не можех да се омъжа, защото имаме малко село и не съм много красива. Дълго време се притеснявах, че съм с наднормено тегло, но никога не съм обръщала внимание на това. Един ден отидох с приятелка в съседното село за дискета и там срещнах един мъж. Той беше от просто семейство, умееше да изкарва пари, така че за известно време бях доволна от всичко.

Живяхме заедно пет години, докато не започнахме да мислим за деца. Родителите ми вече искаха внуци, но някак си Бог не ни даде дете. Съпругът ми започна да се тревожи и ми каза да проверя здравето си. Лекарите казаха, че всичко се дължи на прекомерното ми тегло.

Наистина започнах да мисля за семейството си, но знаете ли, трудно е да не изядеш цялата храна в селото. Човекът каза: “Аз не мога да ям: “Ожених се заради семейството си, а ако нямам деца, нямам нужда от такава жена” и си тръгна от мен. Бях шокирана, защото искрено се надявах, че той ще се върне.

Детето също ме искаше. Две години по-късно бившият ми съпруг ми изпрати снимка с новата си съпруга и сина им. Бях много щастлива за него и искрено завиждах, че някой може да има деца, а аз не мога. Оттогава започнах да посещавам сиропиталища и да помагам на сираци.

Тогава Бог ми изпрати един прекрасен мъж от града. Той беше доброволец, който помагаше на сиропиталища, и един ден се срещнахме на едно от благотворителните събития. Той ми разказа много за живота си и така започнахме да се срещаме. Той не искаше да живее в провинцията, затова си купихме апартамент в града. Там му казах, че не мога да имам деца. Той не се разстрои, а ме подкрепи и започна да ме лекува. За половин година свалих излишните килограми и видях две ивици на теста. Не можех да бъда по-щастлива.

Очакваме бебе и то ще бъде момиченце. Радвам се, че Бог ми е дал дете и любящ съпруг, и ценя всеки миг от живота си.

Това са триковете, които съдбата ми е подхвърлила.

 

Rate article
Ожених се в името на семейството си и ако нямам деца, нямам нужда от такава жена.