Отначало родителите се зарадвали, че синът им води снаха си, но когато я срещнали, помолили сина си да се откаже от всички подаръци!

Родителите на моя приятел се трудили усърдно, за да осигурят добър живот на сина си. Осигурявали му всичко необходимо и му помагали на всеки етап от живота му. Майка му вярвала, че синът ѝ има нужда от начален старт в живота, затова след завършването на гимназията му подарили кола, а след постъпването му в университета му осигурили добре поддържан апартамент. Приятелят ми беше отговорен млад мъж, който ценеше съветите на родителите си и винаги ги държеше в течение. Майка му обаче се притесни, когато той навърши 27 години и не прояви интерес към брака.

Въпреки че и преди е имал приятелки, за майка му това не било същото. Тя искала той да има постоянен партньор. Представяла си го като младоженец, дори си представяла, че ще подари на младоженците пътуване. Не знаеше, че срещата с бъдещата му съпруга ще доведе до прекъсване на връзките със собствения им образ. Майката започнала да забелязва, че синът ѝ постоянно говори по телефона, облича се и ходи на срещи. Тя била развълнувана, мислейки, че синът ѝ най-накрая мисли за създаване на семейство.

Един ден синът ѝ казал, че скоро ще я запознае с годеницата си, за която възнамерява да се ожени. Майката, Инна, изразила радостта си и предположила, че ще се разбира добре с бъдещата си снаха. Изненадата им обаче била потресаваща, когато вместо младо момиче видели 38-годишна жена с две деца на ръце. Синът им бил само на 27 години.

Родителите били вбесени и изразили неодобрението си към тази връзка. Те поискали, ако синът им смята да се ожени за нея, да предаде ключовете от апартамента и колата си. Синът се подчинил, като казал, че сам ще се справи със ситуацията. След това той прекратил всякаква комуникация с родителите си, като ги блокирал във всички платформи и спрял да им пише и да им се обажда. От други роднини майката научила за трудните обстоятелства, в които се намирал синът ѝ. Тя вярвала, че синът ѝ в крайна сметка ще осъзнае трудностите и ще реши да не продължава да живее с тази жена.

 

Rate article
Отначало родителите се зарадвали, че синът им води снаха си, но когато я срещнали, помолили сина си да се откаже от всички подаръци!