Отидох на среща с един мъж и му доказах, че греши. Искам да ви разкажа как се случи това!

Напоследък ми липсваше общуване, затова започнах да посещавам сайтове за запознанства. В един от тях започна да ми пише приятен човек. На снимката му беше ясно, че е висок и има спортно, напомпано тяло. Никога не съм била почитателка на такива мъже, по-скоро ме отблъскваха, но тук всичко беше различно. Пишеше ми всеки ден, интересуваше се от мен, така че когато за трети път ме покани да се разходим заедно, се съгласих. Беше слънчев ден, а аз имах свободен ден, така че идеята беше чудесна.

Срещнахме се в парка, поразходихме се и решихме да отидем в едно кафене, защото и двамата бяхме гладни. Срещата беше доста странна. Бях едновременно привлечена от това момче и отблъсната от него и не можех да разбера защо се случва това.

Отидохме в едно кафене близо до парка, избрахме си свободна маса, бързо си поръчахме и продължихме да говорим.

В един момент насочих вниманието си към едно малко циганче. То стоеше до прозореца и ни наблюдаваше как се храним, облизвайки устни. Сърцето ме заболя, но спътникът ми започна да маха с ръце и да блъска по прозореца, за да прогони детето. Защо правеше това? Може би не обичаше да го гледат или пък се ядосваше, че му обръщам внимание. Толкова ми беше жал за невинното дете, че с жест на ръка го поканих да седне. Отначало то поклати глава в знак на отрицание, но аз вдигнах чиния с храна и той бързо се затича към нея. Настаних го до себе си, бързо му поръчах чиния борш, а след това и десерт. Младежът хапна, благодари ми и избяга. През цялото време спътникът ми ме гледаше с гняв, а когато хлапето си тръгна, започна да крещи: “Защо поканихте тук един мръсен и беден циганин? Мислиш ли, че сега трябва да плащам за него?”.

Отидох при сервитьорката и платих общата ни сметка, след което се обърнах към “човека” и казах: “Ти си бедният циганин, с когото дойдох тук! Но освен това имаш гной в себе си!”

Тази случка ме разочарова толкова много в сайтовете за запознанства, че повече не смятам да ходя там. Предпочитам да излизам сама и да ходя по кафенета, отколкото с такива дребни и гнили хора.

Какво мислите за тази ситуация?

 

Rate article
Отидох на среща с един мъж и му доказах, че греши. Искам да ви разкажа как се случи това!