Отидох на събиране на класа след 25 години. Нека ви кажа какви уроци научих

Отидох на среща на класа след 25 години. Ще ви разкажа какви изводи си направих ….

Здравейте на всички! Искам да разкажа една истинска история от живота, а именно как отидох на среща на класа.

Сега съм на 43 години. Вече имам семейство – любим съпруг и двама сина. Мога да кажа, че съм постигнала всичко, за което съм мечтала в младостта си! ;) Умни и красиви деца, любящ съпруг!

Дълго време не поддържах връзка със съучениците си. И всичко това, защото в училище не се отнасяха добре с мен. Тогава носех очила. И имах много акне по лицето си!

Е, всички знаем какво може да причини лошият външен вид в училище. Често ми се присмиваха, а имаше и моменти, в които бях преувеличена.

След като завърших гимназията, съучениците ми се договориха да се събират на всеки пет години. За да си поговорят за живота си, за това какво са постигнали, как вървят нещата за тях и т.н.

Отидох на първата среща. По това време бях на 23 години. Всички изглеждаха добре, все пак бяхме млади. Но срещата не мина добре. Дори се стигна до бой.

 

Не отидох на повече срещи. Исках да отида на тях след 20 години, за да видя какво се случва с хората след толкова време.

А сега съм на 43 години. Дойде денят, в който обикновено се събират моите съученици.

Намерих съучениците си и им се обадих. Те, разбира се, бяха изненадани от моето присъствие, но не отказаха участието ми.

Уговорихме се да се срещнем в един ресторант.

Аз дойдох. Първото нещо, което забелязах , беше, че хората, които ме тормозеха, изглеждаха зле! Непривлекателно окосмяване по лицето, дрехи втора употреба, бирени кореми.

На срещата можеше да се каже, че аз съм единственият човек, за когото говорят ! Говореха за това колко съм красива сега, какъв добър живот имам и т.н.

Не бях много щастлив, наблюдавайки целия спектакъл. Събрах си нещата, казах, че трябва да тръгвам, и си тръгнах.

Какви изводи си направих? Първо, осъзнах, че хората, които са изглеждали “готини” в училище, не са постигнали нищо в живота. Те дори нямат съпруга!

Второ, не бива да съдите за хората по външния им вид. Това вероятно е основният урок, който научих за себе си.

Ето една история! Пишете коментарите си, разкажете ни за срещите си с вашите съученици!

 

Rate article
Отидох на събиране на класа след 25 години. Нека ви кажа какви уроци научих