От самото начало предполагах, че съпругата ми изневерява. И тогава намерих начин да я извадя наяве

един ден забелязах, че съпругата ми се държи странно. Тя започна да се оттегля в стаята си. Беше студена и резервирана с мен. Прибираше се късно от работа, като обясняваше, че е краят на годината и има много спешна работа.

Това поведение започна да ме кара да се тревожа много. Затова реших да я проследя. Престорих се, че си върша работата, но стоях там и слушах всеки неин разговор по телефона.

Чувах я как се смее, шегува се с някакъв мъж и го нарича Уилям. Веднага влязох в стаята, а жена ми приключи разговора, сякаш нищо не се беше случило. Попитах с кого говори, а жена ми каза, че говори с майка си.

Но аз съм сигурен, че определено не е била с майка ми. Тя никога не се смее така с нея, а аз ясно чух името на един мъж.

Мълчах, защото не хванах жена си с ръка. Дори не дадох да се разбере, че я подозирам в изневяра. Оставих я да продължи да си мисли, че не знам и не чувам нищо.

По-късно забелязах, че съпругата ми е откарана точно пред къщата. Когато попитах кой е, тя каза, че е шефът ѝ. Но аз със сигурност знам колата му. Трябваше да се преструвам, за да й повярвам.

Веднъж жена ми се прибра пияна, едва се държеше на краката си. От нея се носеше миризма на мъжки парфюм. На сутринта каза, че колегата ѝ имал рожден ден, затова празнували в ресторант. Отново замълчах     .

В навечерието на именния си ден съпругата ми ме предупреди, че иска да отпразнува този ден с колегите си от работата в една селска къща.

– Съжалявам, но тази вечер можеш да отидеш при приятелите си на бира, ако ти е скучно. Ние празнуваме всички празници само с нашите служители. Разбирам ви.

Отново не съм казал нищо по този въпрос. И тогава дойде денят. Упорито реших да я извадя на бял свят.

Поканих семейството на съпругата ми на гости, като предупредих всички, че ще празнуваме в една селска къща. Щяхме да й направим подарък изненада.

Всички се качихме в колата ми и потеглихме извън града. Отдалеч виждах само приглушените светлини на къщата.
Отворих вратата и всички влязохме. След това включих светлината – семейството на съпругата ми определено не очакваше да види такава картина. Съпругата ми беше в леглото в прегръдките на някакъв мъж.

Така че изнесох съпругата си на открито. Нека сега тя се опита да отрече    .

 

 

Rate article
От самото начало предполагах, че съпругата ми изневерява. И тогава намерих начин да я извадя наяве