Norėjau sukurti šeimą, o mano vyro buvusioji paliko mums bendrą vaiką! Nežinau, ką dabar daryti.

Kai motina palieka vaiką su vyru ir pati sprendžia savo problemas, ar tai laikoma normaliu dalyku? O kaip yra tada, kai tas vyras jau tapo kažkieno kito vyru? Juk situacija jau nebe taip atrodo. Panaši istorija nutiko ir mūsų skaitytojui. Moteris pastaruoju metu buvo beviltiška. Kaip išsisukti iš šios situacijos?

Ji paliko savo vaikus su tėvu. Andriaus nebūtų galima pavadinti itin gudriu žmogumi. Jis buvo labai patrauklus ir neturėjo problemų bendraudamas su moterimis. Jis užmezgė pažintis, pradėjo santykius, ėjo pasivaikščioti. Jaunystė.

Vieną dieną jam paskambino viena iš buvusių merginų ir pasakė, kad netrukus jis galės vadintis tėvu. Tuomet vaikinas nusprendė, kad tai likimas, ir atėjo laikas pradėti suaugusiojo gyvenimą. Jis susitikinėjo su Inna maždaug mėnesį. Andrejus pasiūlė jai gyventi kartu, galbūt jiems pavyks užmegzti santykius ir tapti visaverte šeima. Jis išsinuomojo gražų butą. Laukdami kūdikio jie pradėjo gyventi kartu.

Tačiau šeimos sukurti nepavyko. Andrius ir Inna pasirodė esantys visiškai skirtingi žmonės. Ir mergaitės nėštumas neišlygino, o tik pagilino nesusipratimus. Kai jiems gimė dukra, Innos mama atvyko padėti jauniems tėvams. Dabar abi moterys spaudė jaunąjį tėvą labiau juo rūpintis ir prisirišti prie kūdikio.

Prasidėjo nuolatiniai ginčai, nuoskaudos, pykčio priepuoliai ir santykių aiškinimasis. Inna išvyko gyventi pas savo tėvus. Andrejus padėjo jai su pinigais.

Praėjo kelios savaitės, ir Andrejus susipažino su gražia mergina. Jie iš karto įsimylėjo vienas kitą. Jie apsigyveno jos nedideliame bute. Po šešių mėnesių jie susituokė. Ši mergina pasirodė esanti Alina, tai esu aš. Kai atšventėme vestuves, Andrejus negalėjo atiduoti Inai pinigų, ir ji sukėlė skandalą.

Andrejus nuo manęs nieko neslėpė. Jis beveik iš karto man pasakė, kad turi dukrą. Vos tik susituokėme, Inna ėmė reguliariai rašyti Andrejui, kad jo dukra labai pasiilgo tėvo. Jis sakė, kad turėtų dažniau lankyti mergaitę, o geriausia būtų pas juos nakvoti. Neprieštaravau, kad jis siųstų pinigų savo vaikui ir ją lankytų, bet paprašiau vyro tai daryti dienos metu, o ne nakvoti.

Tačiau vieną dieną Inna atvažiavo į mūsų namus taksi automobiliu su kūdikiu ir savo daiktais. Ji perdavė kūdikį Andrejui ir pasakė, kad dabar jo eilė auginti dukrą, o ji turi tvarkyti savo asmeninį gyvenimą. Juk jis jau padarė savo!

Paaiškėjo, kad Inna susipyko su mama ir persikraustė pas draugę. Dabar ji neturi su kuo palikti vaiko. Telefonu Inna pasakė, kad planuoja dukrą palikti pas mus kelioms dienoms, kol pati susitvarkys.

Praėjo jau dvi savaitės! Iš kaimynės pasiskolinome lovelę, nupirkome kūdikio mišinio, dribsnių, žaislų, sauskelnių. Mama paliko bent jau drabužėlių. Nesuprantu, kaip ji gali taip elgtis su savo dukra. Inna liepė mums būti kantriems, kol ji susitvarkys savo gyvenimą.

Norėjau rasti patarimų ir palaikymo forumuose, bet ten mane visi peikė. Jie sako, kad esu tokia laiminga, o aš nesu laiminga ir nesupranta mano laimės. Jie man pataria priimti kūdikį kaip savo, neatiduoti jo motinai ir auginti kartu su vyru. Esu vienintelė, kuri ketina turėti savo kūdikį. Bet kol kas mums trims neužtenka vietos mano bute. Todėl esu sutrikusi. Tikiuosi, kad čia gausiu naudingų patarimų. Man baisu pagalvoti, kaip mes gyvensime.

 

Rate article
Norėjau sukurti šeimą, o mano vyro buvusioji paliko mums bendrą vaiką! Nežinau, ką dabar daryti.