Norėdama nusipirkti butą, nusprendžiau tapti surogatine motina.

Aš ir mano šeima gyvename įprastame bendrabutyje. Kambarys nedidelis – tik 20 kvadratų. Mes su sutuoktiniu niekaip negalime surinkti reikiamos pinigų sumos būstui. Esu motinystės atostogose ir nedirbu. Pastaruoju metu mane dėl to kamuoja depresija. Buvau užsisklendusi savyje. Mintis apie butą mūsų šeimai tapo manija. Buvau apsėsta minties turėti savo būstą. Mintis apie suremontuotą būstą.

Vieną dieną, naršant internete ir ieškant tinkamo darbo, mano akys užkliuvo už skelbimo apie surogatinę motinystę. Tą akimirką pagalvojau, kad tai mano šansas. Kilo moralinė sumaištis. Logika sakė, kad vaikas man bus svetimas, bet turėsiu jį nešioti savyje.

Nusprendžiau pasikalbėti su vyru, tik jis buvo aiškiai prieš. Toliau jį įtikinėjau. Tai užtruko daugiau nei mėnesį. Bandžiau jam įrodyti, kiek daug šioje idėjoje naudos. Po nedidelių dvejonių mano vyras sutiko. Ir aš pradėjau ieškoti klinikos, kurioje būtų tinkamos sąlygos. Paieškos davė daug rezultatų. Ir visi pasiūlymai buvo viliojantys. Galiausiai pažvelgiau į vieną iš jų, kuris numatė visą nėštumą dalimis duoti pinigų surogatinei motinai. Taigi apsisprendžiau. Juk dirbtinis nėštumas nėra tikras nėštumas.

Užmezgiau keletą ryšių. Pasikalbėjau su vadovu, pateikiau savo informaciją, viską, ko reikėjo. Taip pat nurodžiau savo sveikų vaikų skaičių. Tuo metu man niekas nesakė, kad surogatinėms motinoms yra labai sunku ir moraliniu, ir sveikatos požiūriu. Nuo pat pradžių buvau įsitikinusi, kad manyje augs ne kūdikis, o tik padaras. Su kuriuo neturėjau nieko bendra. Nuvykau į kliniką, atlikau keletą tyrimų ir jie davė leidimą dalyvauti programoje. Tada pasirašiau dokumentus ir paėmiau tėvų kontaktus.

Sutartyje buvo parašyta, kad klinika neatsako už vaistus ir motinos sveikatą. Tuo metu galėjau tik pagalvoti, kad kalbama apie vitaminus arba paprastą paprastą gydymą. Tik labai klydau. Į mano organizmą ėmė patekti įvairių formų hormoniniai vaistai. Aš visa tai ištvėriau. Aš su tuo susitaikiau.

Nėštumas buvo lengvas. Tik trisdešimtą savaitę buvau priversta persikelti arčiau tikrųjų kūdikio tėvų. Vaikų nemačiau tris mėnesius. Tai buvo sunkiausia. Kai eidavau į susitikimus, girdėdavau kalbas apie tai, kad kūdikiai gali gimti ligoti. Arba nesivysto. Nerimavau dėl kūdikio. Nors jis buvo įvaikintas. Jo tėvas ir motina taip pat nerimavo. Jie bandė mane kontroliuoti. Buvau pasiryžusi, kad kūdikį teks atiduoti.

Kai atėjo laikas gimdyti, buvo sunku. Kūdikio tėvams buvo leista dalyvauti. Kai jis išleido pirmąjį garsą, jie jį paėmė ir daugiau manęs neparodė. Psichologiškai buvo sunku. Norėjau jį pasilikti ir atiduoti visus pinigus. Turėjau pasirašyti atsisakymą dėl jo. Ir viską nešiotis savyje.

Kai grįžau namo, sutuoktinis ir vaikai stengėsi mane apsupti rūpesčiu, meile, tai man suteikė jėgų. Aš tik vis galvojau, kur yra kūdikis ir kas jam nutiko. Ir taip kiekvieną dieną. Dabar galėjome sau leisti nusipirkti erdvų butą. Bet kasmet švenčiame kūdikio gimimo dieną, kurios dėka visa tai turėjome. Ir aš sužinojau, kad tai labai sudėtinga. Atsisakyti genetiškai svetimo kūdikio nėra lengva. Ir daugiau tokio žingsnio nežengčiau, net jei man pažadėtų daug pinigų.

Rate article
Norėdama nusipirkti butą, nusprendžiau tapti surogatine motina.