Нямаш съвест, не мога да повярвам! Бременна съм, а ти криеш истината от мен! Как смееш?

Буквално всяко момиче си мисли, че никога няма да се сблъска с подобна ситуация. Лъжа, измама, предателство – това са толкова често срещани неща, че можеш само да им се смееш.

Аз съм една обикновена жена. Сега съм на малко повече от 30 години. Работя в местен салон за красота. Животът ми е подобен на вашия и не се различава много от него. Никога не съм имала истински любовни приключения. Ако се срещах с мъже, бързо разбирах колко много съм грешала. Преди няколко години намерих един мъж, който беше идеален за мен. Мечтаех за него още от малка. Чувствах се така, сякаш ще бъда щастлива с него и само аз бях сигурна в бъдещето си. Вярвах, че с него ще мога да изградя добър живот. Той, както ми се струваше, нямаше да ме измами, да пие алкохол, да прави други ужасни неща.

Запознах се с него в един магазин. Не можех да взема салфетки от горния рафт и той успя да ми помогне. След това, разбира се, той реши да не си тръгва веднага. Започнахме да разговаряме и почувствахме взаимна привързаност един към друг. След това той взе телефонния ми номер и дори ме придружи до вкъщи.

Продължихме да общуваме чрез кореспонденция. Буквално държах телефона цяла нощ. Този познат ми хареса твърде много. На следващата сутрин той ми се обади за среща в парка. Подари ми букет цветя и аз се почувствах щастлива. Никога преди това не ми се беше случвало. След това той продължи да ми прави различни подаръци и да ми прави изненади.

Два месеца по-късно решихме да заживеем заедно. Реших да се преместя от апартамента под наем в неговия двустаен апартамент. Не можех да повярвам, че най-накрая съм намерила своето щастие.

Започнахме да живеем един с друг и аз бях много щастлива от тази връзка. Шест месеца по-късно разбрах, че той ме е забременил. Бях толкова щастлива, колкото можех да бъда. Той не беше много щастлив от тази новина.

– Беше време да се оженим. Детето трябва да има майка и баща.

– За какво бързаме? Ще имаме време. Просто трябва да спестим пари и да се подготвим за това събитие.

След това се успокоих и си помислих, че ще се оженим малко по-късно. Той винаги е с мен, така че нищо няма да се случи. Съпругът ми беше вкъщи само няколко дни, а през останалото време беше на работа. Лесно можехме да живеем един с друг и не забелязах никакви негативни неща. Един ден реших да се разходя, докато бях сама. По пътя седнах на една пейка, за да си почина. Изведнъж чух едно малко момче да вика баща си:

– Виж как съм се научил!

– Ти се справяш чудесно!

Веднага разпознах гласа на баща си. Прекъснах почивката си и погледнах откъде идва този глас. Там, както стана ясно, стоеше съпругът ми и държеше ръката на друга жена. Заедно с нея той махаше на детето. Започнах да плача и не можех да се отдалеча от това състояние. Именно в това депресивно състояние отидох в апартамента, в който живеехме.

Значи той работи? Не, той също живее с друго семейство. Там е изчезнал през всичките тези дни. Как можах да не се досетя и да го пропусна? След като той дойде в дома ни, аз веднага изпаднах в истерия. Именно там цялата истина излезе наяве.

– Толкова си безсрамна, че не мога да повярвам! Аз съм бременна, а ти криеш истината от мен! Как се осмеляваш?

– Защо ми крещиш така? Какво става?

– Не се прави на глупак. Видях те навън да се разхождаш с друго момиче и да викаш сина си. Лъжеш ме през цялото време.

– Вярно е и аз имам друго семейство. Ето защо не исках да се оженя за теб. Съжалявам.

Това беше краят на историята. Както ми се струваше, идеалният мъж, просто си тръгна и изчезна от живота ми. Реших да събера всички вещи, които имах в този апартамент, и да отида при родителите си. Те, от своя страна, се зарадваха, че ще имат внучка, и ми помогнаха много по време на бременността. Никога повече не го видях.

Какво щяхте да направите на мястото на тази жена?

 

Rate article
Нямаш съвест, не мога да повярвам! Бременна съм, а ти криеш истината от мен! Как смееш?