Нямам намерение да общувам със собствената си сестра. Не съм очаквала, че тя ще бъде толкова егоистична.

Родителите ми са пенсионери от няколко години насам. През целия си живот са работили усилено, за да дадат на мен и сестра ми образование и най-доброто от всичко. Но Алина и аз разбирахме, че трябва да пестим от всичко, защото виждахме колко много работят родителите ни.

И двете получихме висше образование и се омъжихме. След като се омъжих, отидох да живея със съпруга си. Мина време и родителите ни също решиха да се преместят от селото в града и купиха апартамент там. Те ми помогнаха да отгледам сина си.

Сестра ми също се омъжи и имаше две дъщери. Тя от дете имаше егоистичен характер, затова не е изненадващо, че Алина не можа да живее със съпруга си и те се разведоха.

Баща ни също получи апартамент от работата си, така че той и майка ми се преместиха там. А аз останах със сина си в техния двустаен апартамент. Аз също не живеех със съпруга си.

Знаете ли, ако сестра ми не беше си пъхала носа в отношенията ми със съпруга ми, нямаше да се разведем.
Именно тя, след като се разведе, започна почти всеки ден да ми повтаря колко лош съпруг имам и че той не ме цени. Повярвах ѝ и напуснах съпруга си.

А после стана още по-интересно – Алина реши да се премести в града при родителите си.

Но тя не можеше да живее с тях. Тя постоянно се караше с тях.

Въпреки че мама и татко са много мили и търпеливи хора.

Оказа се, че те имат значителна сума спестявания. Алина разбрала за това и взела всичките им пари за собствен апартамент в града. Освен това тя настрои родителите ми срещу мен.

Мисля, че това беше много подло от нейна страна. И родителите ми не се отнасяха справедливо с мен. В края на краищата те й купиха чисто нов апартамент в центъра на града, а ние със сина ми бяхме принудени да живеем в стария им апартамент без ремонт.

Но сестра ми ги е измамила толкова лошо, че майка ми и баща ми са убедени, че са оставили на мен и на сина ми дворец. Разбира се, че са го направили! Със стария ремонт!

 

Rate article
Нямам намерение да общувам със собствената си сестра. Не съм очаквала, че тя ще бъде толкова егоистична.