“Няма да има сватба! Не мога повече да понасям този самовлюбен глупак! Но гостите на булката все още имат причина да се радват!”

В този ден най-добрата ми приятелка Сара се омъжваше. От една страна, се радвах за нея, но от друга, осъзнах, че годеникът ѝ е истински нарцисист, който не вижда никого, освен себе си.

В специалния си ден Сара изглеждаше просто зашеметяващо и всички имаха време само да ѝ правят комплименти   .

церемонията беше извън мястото на събитието. В една красива гора, като всеки от гостите имаше свое собствено място. Младоженецът вече чакаше любимата си до беседката. Сара беше изведена от баща си на красива, прочувствена песен. Всички бяха очаровани от нея.

Церемонията започна и ето, че настъпи моментът, в който младоженецът е попитан дали е готов да прекара живота си с тази жена    .

– “О, какъв труден за мислене въпрос!” – каза младоженецът със странен тон и всички гости и булката затаиха дъх при този развой на събитията: “Но как мога да кажа “не” на сърцето си, което иска тази жена? Съгласен съм!

Когато на Сара беше зададен същият въпрос, тя изведнъж се обърна към гостите и каза: “Няма да има сватба! Не мога повече да понасям този самодоволен глупак! Но гостите на булката все още имат причина да се радват! Най-накрая направих правилния избор и ще го отпразнуваме с вас в ресторанта Как мога да откажа на ума си?!!!”

 

 

Rate article
“Няма да има сватба! Не мога повече да понасям този самовлюбен глупак! Но гостите на булката все още имат причина да се радват!”