Никой няма да забрави сватбата на сина ми. Тя разкри две ужасни тайни

Синът ми наскоро се ожени. Разбира се, преди това той няколко пъти доведе приятелката си на среща и ние много я харесвахме. Вежливо, скромно момиче, красиво и умно. Радвахме се за сина ни и се подготвихме като семейство за тяхното тържество.

За сватбата снаха ми си направи прическа, така че ушите ѝ да се виждат ясно. Тя изглеждаше красива и не забелязах нищо особено. Но в един момент на дясното ѝ ухо започна да се появява бенка. Тя беше абсолютно същата като тази на изгубената ми дъщеря. Ужасих се и реших да проверя предположенията си.

– “Бебе, съжалявам за откровения въпрос, но дали случайно не си осиновена?

– Не, защо си мислиш това?” Момичето стана и отиде да танцува с младия мъж.

Майка ѝ, която седеше до нея, подслуша разговора им и кимна на сватовника в потвърждение. Вече нямаше нужда да го крие. Родителите ѝ признаха, че са я осиновили, когато е била съвсем малка.

Всъщност един ден пътували и забелязали момиче, което седяло неподвижно и плачело на един от пътищата. Тогава без колебание решили да я вземат при себе си. Самите те се опитвали да забременеят в продължение на 15 години, но не се получило. Затова, за да заглушат болката си, решили да направят това и не казали нищо на никого.

Това беше същата година, в която загубих дъщеря си. Отивахме на пазар и аз се обърнах за минута. В мегаполиса, където имаше толкова много хора, момичето беше като песъчинка в морето. Търсих я много дълго време, но след сто неуспешни опита надеждата ме напусна.

А сега синът ми щеше да се ожени за нея. Със собственото ми, така желано дете. Само си представете! Избрал я е измежду десет милиона души.

След това сватбата беше на ръба на провала. Родителите на момичето се притеснявали и съжалявали, че младоженците няма да могат да изградят щастливо семейство. Но аз ги успокоих. След като загубих дъщеря си, исках по някакъв начин да успокоя душата си и да направя света по-добро място. Отидох в един дом за сираци и взех едно момче оттам. Честно казано, той избра мен сред другите кандидати. Така подобрихме малко живота си един на друг.

Така за една вечер се разкриха две тайни на жени, които силно са обичали децата си.

Когато гостите чуха тази история, те дълго я обсъждаха. В крайна сметка се беше случило истинско чудо!

Мислите ли, че това е било съвпадение или съдба?

 

 

Rate article
Никой няма да забрави сватбата на сина ми. Тя разкри две ужасни тайни