Никога няма да се омъжа за провинциалист. Взех това решение за себе си, след като се запознах с жената на най-добрия си приятел.

Запознах се с Джак в новото училище, в което бях преместен, когато родителите ми се преместиха в нов град. От пети клас сме приятели, наричани “неразделни”, така че вървяхме рамо до рамо през живота, подкрепяйки се и помагайки си във всичко.

Отидохме да учим в различни учебни заведения, така че проведохме стажовете и работата си в различни градове. Джак беше изпратен в селото, където срещна бъдещата си съпруга Саманта. Той многократно ми се обаждаше и ми разказваше колко лудо е влюбен в нея, поради което взел важното решение да остане там и да се ожени за нея.

За съжаление, когато той празнуваше сватбата, аз бях на стаж в друга държава, затова веднага щом се върнах, отидох да посетя най-добрия си приятел, за да му поднеса подарък, да го поздравя за важното събитие и да се запозная с тази дама на сърцата. Донесох им няколко чуждестранни банкноти, букет и сладкиши.

Никога няма да забравя всички емоции, които изпитах през тези 2-3 дни, защото бях много впечатлен от жената на най-добрия ми приятел, докато не осъзнах, че всички жени на село са еднакви. Тогава осъзнах, че никога няма да се оженя за момиче от село.

Въпросът е, че през това време успях да изградя бизнес в чужбина, който с удоволствие споделих с младоженците, и точно тогава забелязах странна промяна в лицето на Саманта. Тя започна открито да флиртува с мен, опитваше се да ме погали няколко пъти или да ме докосне още веднъж. Понякога нарочно влизаше в стаята, когато се преобличах. Отначало си помислих, че всичко това е мое въображение или тя просто е толкова открита, но стана още по-очевидно.

Стана твърде очевидно, когато халатът ѝ “внезапно” падна и тя започна бавно да го вдига, гледайки ме в очите. Сигурно си мислеше, че ще я нападна като гладно животно, но аз просто се обърнах. Бях отвратен при мисълта, че жената на моя приятел прави такова нещо.

Джак не знаеше нищо за нея. Мълчах като риба, защото се страхувах, че мога да разбия семейството им и сърцето му или да загубя приятеля си.

Най-лошото нещо се случи, когато приятелят ми реши да организира прощално парти за мен според “традициите на селото”, така че там имаше много жени, които бяха дори по-лоши и натрапчиви от съпругата на моя приятел. Това, което най-много ме учуди, беше как те си правеха интимни шеги и се опитваха да ме съблазнят, без да се срамуват. Сред тях не открих нито едно скромно и възпитано момиче.

Когато се прибрах у дома, най-накрая успях да въздъхна с облекчение и да осъзная, че никога не съм искал да обвързвам живота си с жените от селото.

 

Rate article
Никога няма да се омъжа за провинциалист. Взех това решение за себе си, след като се запознах с жената на най-добрия си приятел.