– Никога не съм мислила, че ще ми изневериш! И с кого? С този глупак, който не може да свърже две думи!

Жена ми отдавна е престанала да изпълнява женските си задължения, защото винаги има по-важни неща за вършене.

Напоследък изобщо не иска да прави нищо вкъщи, а ако го прави, то е за показ. Стигна се дотам, че ми е по-лесно да се храня навън, защото вкъщи не ме чака нищо. Същото е и с прането, жена ми дори не иска да включи пералнята, а аз не знам как да го направя. Не знам какво да правя с всичко това, защото не искам да ходя и при майка ми с това. Когато се опитах да поговоря с жена ми за това, тя ми обеща, че скоро всичко ще се промени   .

неотдавна спешно ми трябваше футболната униформа. Нашата компания постоянно организира различни състезания между отделите, а аз участвам във футболни състезания, но униформата трябва да се изпере и изглади. Познавайки жена си, мислех да поръчам нова, но нямаше да имат време да я направят навреме. Затова я помолих да го направи, а тя ме скандализира, но се съгласи, като ме накара да обещая, че ще окача прането. И точно това направих. В един от комплектите с прани дрехи открих изхвърлена тениска на “Семейство Симпсън”. Беше мъжка тениска, не ми принадлежеше, а синът ми беше твърде малък за нея. Попитах жена ми откъде я имаме, а тя само сви рамене и продължи да си върши работата.

Докато съпругата ми я нямаше, аз продължих да работя, но тази тениска продължаваше да привлича вниманието ми и знаех, че съм я виждал някъде, но трябваше да напрягам паметта си и след това да се ровя из снимките в телефона си, за да намеря снимката на този глупак. Той беше съпругът на най-добрата приятелка на жена ми, от онези, които не могат да бъдат взети на сериозно, защото гледат анимационни филми и носят такива тениски на 40-годишна възраст. Но съпругата ми сякаш беше на съвсем друго мнение.

– Никога не съм мислила, че ще ми изневериш! И с кого? С онзи глупак, който не може да свърже две думи – не можах да се сдържа да не изкрещя, когато влязох в стаята, където седеше жена ми.

– Не разбираш, беше момент на страст, обикновен инцидент, нищо сериозно – отвърна тя, без да ме поглежда   .

Отидох да си събера нещата, нямаше да търпя това отношение и да бъда глупав елен, на когото му дърпат рогата, нямаше да го направя.

 

Rate article
– Никога не съм мислила, че ще ми изневериш! И с кого? С този глупак, който не може да свърже две думи!