Niekada nenorėjau prižiūrėti savo anūkų, o mano vaikai manimi piktinasi

Kadangi mano gyvenime visada daug kas vyko, žinojau, kad jis visada bus aktyvus. Abi mano gražuolės dukros jau suaugusios, todėl gyvena su savo šeimomis. Su vyru išsiskyriau jau kelerius metus, tiksliau, apie 10 metų. Visada norėjau gyventi viena, labai vertinu ir myliu savo asmeninę erdvę. Todėl per tuos metus likti ramybėje visada verta ir tai gali suprasti tik tie, kurie visada su kuo nors gyveno vienoje erdvėje. Man visada patiko vienatvė, todėl nesupraskite, kad negaliu gyventi be žmonių. Galiu, ir labai juos myliu. Labai myliu ir savo vaikus.

Šiuo metu man 60 metų ir aš laisvai skiriu laiko savo mylimam aš. Mėgaujuosi tiesiogine to žodžio prasme kiekviena savo laiko minute, tačiau mano vaikai to nelabai supranta. Šeimoje yra trys anūkai, todėl turiu su jais leisti laiką, mano dukros puikiai ištekėjusios ir laimingai gyvena. Bet aš iš karto pasakiau, kad nesiruošiu prižiūrėti vaikų ir visada turiu daug darbo.

Pirmiausia myliu savo darbą. Na, be to, man reikia taupyti jėgas, o dienos pabaigoje jau būnu pavargusi ir neturiu jėgų net pasigaminti sau skanios vakarienės. Bėgimas paskui vaikus šiuo metu man kelia didelį stresą. Todėl svarbu skirti dėmesio ir savo verslui, be to, turiu ir asmeninį gyvenimą.

Bet, pasirodo, mano vyresnioji dukra nusprendė eiti į darbą, nori, kad sėdėčiau su anūkais. Aš negaliu sau to leisti. Negaliu vesti mažojo į darželį, o jam tik dveji metai. Man neleidžia pasiimti vaikų nakvynei, o aš iš karto pasakiau, kad padėsiu labai retai. Jūs taip pat turite sugebėti susitvarkyti pati, nes jie yra jūsų vaikai. O mano dukra atėjo ir pasakė, kad mokėtų už tai, kad prižiūrėčiau vaikus.

Aš atsisakiau, kad už pinigus auklėsiu ne už pinigus ir nenoriu mesti darbo.

Jauniausia dukra kažkaip geriau jaučiasi ir laiko mane šiuolaikiška močiute, bet kita dukra nesupranta mano pozicijos ir sako, kad aš nemyliu savo anūkų! Žinoma, labai myliu savo anūkus ir dukras, kuriuos užauginau viena ir niekas man nepadėjo su jais tvarkytis net sunkiausiais laikais, kai nežinojau, kur dėtis! Aš tiesiog labiau myliu save!
 

 

Rate article
Niekada nenorėjau prižiūrėti savo anūkų, o mano vaikai manimi piktinasi