Nesuprantu, kaip tai įmanoma! Motina darė viską, kad išvytų dukrą iš pasaulio.

Turėjau geriausią draugę, vardu Glorija. Draugavome daug metų. Ne kartą ji man pasakojo, koks sunkus jos gyvenimas. Ir viskas dėl to, kad 20 metų ji gyveno su vyru ir savo motina.

Inga – ji buvo iš tų moterų, kurios mėgo naudotis kitais žmonėmis ir joms nerūpėjo, kad tai buvo jos pačios dukra. Jai visada viskas buvo negerai. Glorijos motinai buvo 85 metai, tačiau verta paminėti, kad būdama tokio amžiaus ji vis dar buvo gana aktyvi.

Inga vis galvojo, kad dukra jai skolinga ir skolinga už gyvenimą. Ir viskas dėl to, kad kai ji pastojo, vyras ją paliko ir susirado kitą moterį. Visą savo pyktį ji išliejo ant dukros, kuri buvo labai panaši į tėvą.

Glorija niekada nebuvo tokia dukra, kokią ji mylėjo – tarnaitė, valytoja, vergė, bet ne dukra. Glorija labai sunkiai dirbo dviejuose darbuose. Grįžusi iš darbo namo ji pradėjo šluoti grindis ir gaminti valgį. Jos motina nenorėjo nieko daryti namuose. Be to, ne kartą ji keldavo triukšmą dėl to, kad Glorija pagamino tai, ko ji nenorėjo. Ir ką jūs manote, vargšė dukra metė darbą ir išvažiavo pas motiną į kitą miesto galą, kad ši pagamintų tai, ko ji nori.

Tą dieną buvo Glorijos gimtadienis. Mes visi atėjome susėsti prie stalo – ji buvo paruošusi puikių skanėstų, bet pastebėjau, kad mano draugė buvo labai liūdna. Ji man ką tik pasakė, kad su mama kilo skandalas. Šiaip ar taip, visi išėjome anksčiau.

O kitą rytą sužinojau, kad Glorijos nebėra. Paaiškėjo, kad mums visiems išvykus Inga vėl pradėjo skandalą. Glorijai sustreikavo širdis, ir jie nekvietė greitosios pagalbos. Naktį ji mirė. Taip naktį motina išvydo motiną.

Rate article
Nesuprantu, kaip tai įmanoma! Motina darė viską, kad išvytų dukrą iš pasaulio.