Nepageidaujami – visi vaikai nuo skirtingų vyrų

Turiu kaimynus – pagyvenusią porą, pas kuriuos gyvena jų dukra su trimis dukromis. Jos vardas Dina – apie ją sakoma, kad ji yra palaidūnė. Viskas dėl to, kad ji turi tris vaikus ir visi trys yra nuo skirtingų tėvų. Taip negalima sakyti. Sakoma, kad Dina pirmą kartą ištekėjo už Dinkos, kai jai buvo vos 18 metų. Esą berniukas labai mylėjo Diną – jos tėvai nesipriešino, jie sutiko. Be to, kas gi nenori, kad jų vaikas būtų laimingas.

Pora kartu pragyveno apie penkerius metus, tačiau kažkodėl vaikų nesusilaukė. Visi ėmė abejoti, kodėl. Kaip dažnai būna, dėl visko kaltino atžalą. Esą ji taip nuobodžiavo dar nesulaukusi aštuoniolikos, kad nebegalėjo turėti vaikų.

Dinai tąkart nepasisekė su uošve – būdama moteris iš kaimo, ji vis sakydavo sūnui, kad tokios žmonos jam nereikia. Pagrindinė moters užduotis – susilaukti palikuonių. Sūnus paklausė motinos ir paliko Diną. Atėjo skyrybų metas, tačiau Dina nepakeitė pavardės į savo – sakė, tegul taip ir būna. Antraip tiek bėdų visur bėgiotų.

Tada ji susitiko su kažkokiu vaikinu ir staiga pastojo. Ne Dina negalėjo turėti vaikų, o jos vyras. Bet kaip ten bebūtų. Kūdikis gimė, bet tėvas jo nenorėjo, iškart pabėgo. Ką daryti – ji užregistravo vaiką pirmojo vyro vardu.

Dinos motina irgi neprieštaravo kūdikiui, ji labai norėjo anūkų. Bet tėvas pabėgo, jis atsakys prieš Dievą. Praėjo šiek tiek laiko, Dina vėl grįžo namo pas tėvus ir pasakė, kad laukiasi vaiko. Šį kartą ji bent jau vėl ištekėjo, ir tai gerai. Jos naujasis vyras neplanavo taip greitai susilaukti vaikų. O mergaitė gimė turėdama sveikatos problemų. Tėtis atšalo, pabėgo, net nepateikė skyrybų prašymo. Dina dėl to nesijaudino – vaikui vėl davė svetimo tėvo pavardę.

Ilgai nieko nelaukdama Dina vėl sutiko kažkokį vyrą ir vėl nusprendė susilaukti vaiko. Ir nors jos tėvai tam prieštaravo – esą sunku išmaitinti tiek daug burnų, Dinai tai nerūpėjo. Ji nusprendė turėti kūdikį ir jo susilaukė. Jos tėvas vėl pabėgo. O trečiajai dukrai ji davė kažkieno kito tėvo vardą.

Gerai, kad bent namą nusipirko už valstybės pinigus, o tėvai jai padėjo. Po skandalo su tėvais Dina suprato, kad turi iš kažkur paimti pinigų trims vaikams išlaikyti. Ji nusprendė pateikti ieškinį dėl alimentų. Kaip manote – su tėvais niekas nesutiko. Vieni pabėgo, kiti grasino.

Tiek to, geraširdė Dina. Ji susilaukė vaikų, bet kas iš to? Atrodo, kad ji vėl sustabdyta.

Rate article
Nepageidaujami – visi vaikai nuo skirtingų vyrų