Negaliu suvokti istorijos apie brolių apsikeitimą žmonomis.

Šioje žemėje gyvenu jau seniai, bet net neįsivaizdavau, kad taip galėjo nutikti, ir dar su kaimynystėje gyvenančiais pažįstamais. Kaimynystėje gyveno mano broliai, kurie turėjo didelį, daugiau nei dvidešimties hektarų, dačų bendruomenės sklypą. Kiekvienas brolis sklype turėjo po du tvirtus medinius namus. Broliai visada buvo draugai, jie visada užstodavo vienas kitą.

Jie buvo suaugę vyrai, perkopę keturiasdešimtmetį, vedę, bet nė vienas iš jų neturėjo vaikų. Buvo akivaizdu, kad broliai gerai uždirbo, nes kiekvienas jų turėjo po užsienietišką automobilį, du prabangius namus, gražią poilsio zoną sklype, kurioje buvo įrengta kepsninė. Paprasčiau tariant, jie turėjo viską, ko reikėjo geram gyvenimui. Broliai buvo adekvatūs ir visiškai pozityvūs, o žmonos – gražios. Daugelis žmonių jiems pavydėjo.

Pažinojau juos daugiau nei penkerius metus, kartais net kartu atostogaudavome namelyje, kepdavome šašlykus, eidavome žvejoti. O neseniai su žmona nuvažiavome pas juos į vieno iš brolių jubiliejų, ir jie mus šokiravo dviem naujienomis: “Leiskite pristatyti, tai mano naujoji žmona”, – pasakė vienas brolis, o paskui antrasis parodė mums savo naująją žmoną. Tačiau sutuoktiniai buvo visai ne nauji, o tie patys. Broliai tiesiog pasikeitė sutuoktiniais. Mes nesupratome ir dar kartą paklausėme. Broliai mums pasakė, kad jie padarė rimtų klaidų ir negali to pripažinti net patys sau.

O praėjus mėnesiui po sutuoktinių pasikeitimo, broliai mums pasakė, kad netrukus taps tėvais. Tą akimirką trečią kartą likau be žodžių. Mano žmona net šiek tiek pastūmė mane, kad užsidengčiau burną ir susitvardyčiau. Po kurio laiko ėmiau suprasti, kas sakoma ir kas vyksta. Brolių žmonos visada buvo artimos draugės ir nuo pat pirmos dienos visas ketvertukas buvo kartu.

Tačiau taip jau nutiko, kad jie pradėjo susitikinėti ne su tais žmonėmis. Tik po penkerių metų jie prisipažino vienas kitam ir pasikeitė vyrais bei žmonomis. Apsikeitimas įvyko be ginčų ar skandalų, brolių žmonos buvo geriausios draugės ir tokios liko. Tai viskas, ką jis ir jo žmona papasakojo. Jų leidimu šia istorija pasidalinau ir su jumis.
 

Rate article
Negaliu suvokti istorijos apie brolių apsikeitimą žmonomis.