“Не се притеснявай, този идиот не вижда нищо друго освен себе си, няма да се досети за теб!” – това беше съобщението, което съпругът ми получи от любовника си!

Същата вечер отново писах съобщение на любовника си. Съпругът ми беше коленичил до мен и гледаше телевизия. Когато ме попита с кого си пиша, отговорих, че е свързано с работата, така че трябваше да скрия щастливата си усмивка от романтичните съобщения. Току-що бяхме започнали връзка, точно този период, който се нарича “време на цветята”, в който чакаш всяко съобщение и си готова да се втурнеш през целия град, за да стигнеш до него. Единственото, което научих, беше, че не съпругът ми, а някой друг ме караше да се чувствам по този начин… Станахме чужди един на друг, престанах да го възприемам изобщо, струваше ми се, че е просто съсед.

В онзи момент тъкмо се бяхме уговорили да се срещнем в събота в моя апартамент, защото съпругът ми отиваше на риболов. Любимият ми се притесняваше, че може по някакъв начин да разбере, затова му написах успокоително съобщение: “Не се притеснявай, този идиот не вижда нищо друго освен себе си, няма да се досети за теб!” Съсредоточих се върху телевизора само за миг, след което механично натиснах “Изпрати”. В същия момент телефонът на съпруга ми завибрира и той го отключи. Нямах време да изтрия съобщението, той го прочете цялото.

В същия момент ме погледна и разбра всичко, нямаше нужда от допълнителни обяснения. Започнахме ожесточена кавга с постоянни обвинения, а след това той ме загуби. На следващия ден вече бях при любовника си с вещите си и започна бракоразводното дело.

Вече мина един месец, откакто се разделихме със съпруга ми и започнахме да се съдим за съвместно притежавания ни апартамент. Най-обидното е, че предателството кара съпруга ми да изглежда като жертва, въпреки че аз изтърпях много повече от него! Надявам се, че следващия път телефонът ми няма да ме подведе по този начин!

 

Rate article
“Не се притеснявай, този идиот не вижда нищо друго освен себе си, няма да се досети за теб!” – това беше съобщението, което съпругът ми получи от любовника си!