Не мога да си представя история за братя, които си разменят съпруги

Живея в този район от дълго време, дори не бих могъл да си представя, че може да се случи нещо подобно. И това е в моя квартал! В съседната на нас улица живееха братя, които имаха голям парцел земя от над двадесет декара. Всеки от братята имаше красива къща в имота. Братята винаги се разбираха.

Бяха възрастни мъже, на около четиридесет години, женени, но никой от тях нямаше деца. Беше очевидно, че братята печелят добре, тъй като всеки от тях имаше добра кола, луксозна къща, красива зона за отдих на парцела. Накратко, имаха всичко необходимо за добър живот. Братята бяха красиви, а съпругите им бяха красиви. Много хора им завиждаха.

Познавах ги от повече от пет години, понякога дори прекарвахме празниците заедно, правехме барбекюта, ходехме на риболов. Неотдавна отидохме да ги видим за рождения ден на един от братята им и те ни шокираха с две съобщения: “Позволете ми да ви представя, това е новата ми съпруга”. – каза единият брат, а другият също ни показа новата си съпруга. Съпругите обаче изобщо не бяха нови, а същите. Братята просто си бяха разменили съпругите. Ние не разбрахме и попитахме отново. Братята потвърдиха.

А месец след като си размениха съпругите, братята ни казаха, че ще стават бащи. В този момент бях зашеметен за трети път. След известно време започнах да разбирам какво ми се говори и какво се случва.

Съпругите на братята винаги са били близки приятелки, четиримата винаги са били заедно. след известно време те осъзнаха, че са започнали да се срещат с грешни партньори. Пет години по-късно, по време на един откровен разговор, те си обяснили всичко и разменили съпрузите си. Размяната се осъществила без спорове, съпругите на братята били най-добри приятелки и си останали такива.

Сега не знам какво да мисля? Вероятно преди не са се обичали, но възможно ли е сега да се говори за любов между тях?

 

Rate article
Не мога да си представя история за братя, които си разменят съпруги